FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, răspuns tare după declarațiile rapidiștilor: „Ironii ieftine găsești la orice colț!”

Florin Tănase // FOTO: Cristi Preda +20   FOTO
Florin Tănase // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 07:05 / Actualizat luni, 09 august 2021 10:02

După victoria cu Gaz Metan (2-1) FCSB se pregătește de primul derby al sezonului, cu Rapid.

  • Rapid – FCSB se joacă duminică, de la 21:30. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport 1 și TV Telekom Sport.

Marcator al unui gol contra lui Gaz Metan, Florin Tănase e gata de duelul contra giuleștenilor și le-a dat o replică acidă rapidiștilor, care au avut o serie de declarații tari la adresa roș-albaștrilor.

Florin Tănase încinge derby-ul Rapid – FCSB: „Cine este FCSB? O să vadă!”

„Meciul cu Rapid e un derby. Este o echipă de tradiţie, nu putem fi ipocriţi. Va fi un meci frumos. Sper să îi batem!

Cine este FCSB? O să vadă! Când o să-i întrebați după meci să știe că noi suntem Steaua. Ironii ieftine găsești la orice colț!

+16 FOTO

 O să fie o atmosferă frumoasă și abia aștept meciul de duminică seară. Fanii noştri sunt interesaţi de un derby cu Rapid şi sunt sigur că vor umple peluza”, a spus Florin Tănase, potrivit TV Telekom Sport.

Eu n-am jucat niciodată contra Rapidului. Este un derby și vreau tribune pline. Ei să ne șicaneze, noi le vom răspunde pe teren.
Andrei Vlad, portar FCSB

Rapid, ironii către rivala FCSB

Întrebat dacă Rapid poate să o învingă pe „FCSB, o forță în Liga 1”, Săpunaru a spus: „Ce e?! Și noi suntem o forță! Noi suntem Rapid București. Asta e o întrebare ciudată. De unde să știu dacă îi vom învinge. Dacă știam, aș fi jucat la pariuri”. 

Alexandru Dandea, celălalt fundaș central al giuleștenilor din victoria cu FC Argeș, a fost și mai tăios. A spus că nu există o rivalitate aparte între Rapid și FCSB, pentru că formația patronată de Gigi Becali ar fi „una nou înființată”.

VIDEO Valentin Crețu, declarații după victoria cu Gaz Metan: „N-am întâlnit o echipă dificilă, ne-au prins pe noi într-o perioadă slabă”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cât costă biletele la derby-ul Rapid - FCSB și programul caselor » Asistența estimată de giuleșteni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
soad
soad  •  09 August 2021, 10:50

is ironii ieftine dar tot dor si asta-i scopu, momentan antrenorul din tribune ii mai bun decat antrenorul din oficiala si sper din tot sufletul sa ramana asa inca multe etape.

ertyuiop
ertyuiop  •  09 August 2021, 10:45

Ironii extrem de ieftine și infantile, că rapidist sa contesti identitatea Stelei atunci când tu ai 1-2 ani in istorie când nu ai avut niciun rezultat deci practic nu ai existat că ai murit, e o aberație absolută. Continuitatea dă măsura identității unei echipe nu decizii judecătorești penibile, pt Steaua continuitatea e neîntreruptă începând cu anul înființării, 1947!

steaua1986.
steaua1986.  •  09 August 2021, 09:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează