FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Becali nu e impresionat de Rapid: „Nu o iau în considerare! Nu are valoare de titlu”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 08:37 / Actualizat luni, 08 august 2022 09:48

Deși Rapid este un start foarte bun, cu 9 puncte în 4 etape, Gigi Becali nu este impresionat de forma echipei lui Adrian Mutu.

Rapid este pe locul 2 în Liga 1 și, deși a învins-o pe FCSB, 2-0, patronul roș-albaștrilor nu o ia în calcul în lupta pentru titlu.

FCSB, mai slabă ca niciodată! Nu s-a mai întâmplat asta de când Becali e proprietar
FCSB
FCSB, mai slabă ca niciodată! Nu s-a mai întâmplat asta de când Becali e proprietar

Becali nu o vede pe Rapid în lupta la titlu

„M-am uitat la începutul meciului cu FC Argeș. Dacă am văzut că Rapid a făcut 1-0, nu m-am mai uitat. Nu m-am gândit că se mai poate întoarce rezultatul. M-am culcat. Eu mă culc devreme, pe la 22-22:30. Dimineață, la 06:30, am văzut că a câștigat cu 2-0 (n.r. - de fapt, Rapid a câștigat cu 2-1).

Noi tot cu CFR Cluj și Craiova ne vom lupta. Pe Rapid nu o iau în considerare. E o echipă bunicică. E o echipă de play-off, dar nu de titlu. Nu vreau să supăr pe nimeni. Cu tot respectul, dar nu are cu ce. 

Se văd mâna și influența antrenorului. Jucătorii au atitudine, dar e vorba de valoare. Nu că nu au valoare, dar nu e de titlu”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Adrian Mutu, elogii pentru Horațiu Moldovan și Antonio Sefer

După Rapid - FC Argeș 2-1, Adrian Mutu a evidențiat doi fotbaliști, pe portarul Horațiu Moldovan (24 de ani) și pe Antonio Sefer (22 de ani), autorul ambelor goluri.

„Am avut și un portar bun în prima repriză. Vreau să îl felicit. La ora actuală cred că este cel mai bun portar din țară.  M-a mulțumit prestația echipei. Am reușit să avem un joc elaborat pe margine, așa a fost și la faza golului, când Costache l-a găsit pe Sefer. 

Toni are un șut extraordinar, am mai spus-o. Uneori îl cert că nu se duce spre poartă. Avea nevoie, pentru moralul lui. Se antrenează foarte bine, merită. În repriza secundă am făcut și puțin spectacol”, a spus Adrian Mutu, la Orange Sport.

VIDEO Dan Șucu, încă un discurs extrem de dur la adresa lui Sepsi: „Echipa e susținută din toate părțile, nimic nu e sănătos din punct de vedere economic acolo”

Citește și:

Fanii și comentatorii au răbufnit la Rapid - FC Argeș: „Ofsaid?! E incredibil ce a făcut VAR-ul!” » Un arbitru FIFA clarifică pentru GSP faza problemă

A fost spectacol! 5 momente speciale la Rapid - FC Argeș: cine e noul idol al Giuleștiului + vedeta care a plâns după meci

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
Ionescu07
Ionescu07  •  08 August 2022, 14:59

Incredibil! Pușcăriașul ăsta de becali a ajuns mai ceva decât oracolul din Bălcești! Chiar atât de ahtiați după rating sunteți,domnilor de la GSP, de-i preluați toate elucubrațiile acestui *** ***?! Vă plâng

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  08 August 2022, 12:48

Acum ca a prezis ciobanul ca nu avem valoare de titlu incep sa apara sperantele

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  08 August 2022, 11:36

De cand se bate la campionat locul 13 sau 14 ???

Vezi toate comentariile (11)
Comentează