FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

ANALIZĂ GSP FCSB, mai slabă ca niciodată! Nu s-a mai întâmplat asta de când Becali e proprietar

Articol de , , - Publicat luni, 08 august 2022 07:29 / Actualizat luni, 08 august 2022 13:17

FCSB nu a bătut pe nimeni în primele patru etape, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată de când e Gigi Becali proprietar al clubului.

FCSB a atras atenția cu achizițiile pe care le-a perfectat în ultima săptămână, transferurile au făcut ca echipa lui Becali să pară una puternică, însă rezultatele o arată ca pe una slabă, incapabilă să câștige vreun meci.

După 1-1 cu Mioveni, roș-albaștrii au ajuns la patru meciuri la rând fără victorie de la începutul campionatului.

Indiferent de program, indiferent de alcătuire, echipa tot a câștigat măcar o partidă dintre primele patru în trecut.

FCSB - Dunajska Streda spulberă recordul de audiență din 2022 » Câte bilete s-au vândut până în acest moment
FCSB - Dunajska Streda
FCSB - Dunajska Streda spulberă recordul de audiență din 2022 » Câte bilete s-au vândut până în acest moment

Rezultatul înregistrat cu Mioveni a apărut după ce Becali a investit trei milioane de euro în achiziții. Radaslavescu, Boboc, Bogdan Rusu, Marco Dulca au intrat imediat în formula lui Nicolae Dică. 

Doar Rusu nu a avut voie să joace în meciul din Argeș, ca urmare a unei înțelegeri a lui Becali cu primarul din Mioveni.

În trecut, chiar și atunci când au mai suferit, roș-albaștrii tot au bătut pe cineva în primele patru etape din campionat, nu s-au aflat în situația de acum, chinuiți și fără victorie. Ei nu au învins pe nimeni deși nu au avut ca adversar niciunul dintre candidații la titlu.

Revine Bogdan Rusu

Dică și Becali s-au plâns după egalul de la Mioveni, 1-1, de prestația lui Ianis Stoica. Tânărul atacant nu va mai fi titular și în Conference League, o competiție în care va apărea Bogdan Rusu, adus recent de la Mioveni. El nu a avut drept de joc în meciul direct ca urmare a unui acord între Becali și primarul Georgescu, din Mioveni.

Dică a devenit disperat după jocul de sâmbătă: „Ajungem în careu, avem ocazii, dar nu marcăm. Mă credeți că mă gândeam să îl bag pe Tamm atacant?”.

Tamm tocmai a semnat cu roș-albaștrii și e fundaș central. Becali a sesizat și el tot lipsa unui vârf: 

„Dacă aveam atacant la Mioveni era altceva. Dar nu am avut. Ianis, dacă era atacant, dădea un gol. S-a simțit lipsa lui Rusu. Nici Ișfan, de la FC Argeș, nu e atacant, e tot ca Miculescu, o extremă. Nouă ne trebuie un «număr 9». Îl avem pe Rusu, e bun și-mi place”.

Rusu, 32 de ani, tocmai a fost achiziționat de FCSB pentru 100.000 de euro, dar n-a avut drept de joc cu argeșenii în urma înțelegerii între cele două echipe la transferul atacantului. CS Mioveni va mai încasa 100.000 de euro dacă roș-albaștrii se vor califica în grupele Conference League.

Rezultatele FCSB din „era Becali”

FCSB, mai slabă ca niciodată! Nu s-a mai întâmplat asta de când Becali e proprietar

Sunt bucuros că am reușit să înscriu, dar trist că nu am luat cele 3 puncte. Am venit la Steaua să ne batem la victorie în fiecare meci. Am avut posesie, dar s-au apărat cu toată echipa. Nu știu ce am greșit, Mister va analiza. Sper să ne revenim din etapa viitoare.

- David Miculescu, mijlocaș FCSB

Trebuie să fim mai atenți în ultimii 30 de metri. Am pierdut două puncte, trebuie să ne revenim. Este ca un eșec pentru noi. Obiectivul îl știe toată lumea. Nu trebuie să mai facem pași greșiți și trebuie să ne câștigăm cele trei puncte.

 - Marco Dulca, mijlocaș FCSB

VIDEO Radu Boboc a debutat la FCSB: „Trebuie să ne revenim și să ne calificăm în play-off-ul Conference League”

Citește și: 

Ce lovitură a încercat FCSB » Fotbalistul pe care a vrut Becali să-l transfere la echipă

Becali anunță revenirea unui jucător în primul „11” de la FCSB: „E cel mai bun”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
1945sv0509
1945sv0509  •  08 August 2022, 16:20

Fcsb isi continua marsul triumfal spre al n-lea titlu de "campioana morala".

vasileroaita
vasileroaita  •  08 August 2022, 16:14
Postat de doar...titi pe 08 August 2022, 15:31

prin publicarea O.G. nr.26/2000, care a abrogat Legea nr. 21/1924, A.F.C. “Steaua Bucureşti” a ieşit inca din anul 2000 de sub autoritatea mapn !! asa ca in anul 2003, cand a fost înfiiţată sc fotbal club ”Steaua Bucureşti”...afc-ul avea toate drepturile unei societati(inclusiv sa CESIONEZE)..iar caschetele erau deja pa !!!ca afc-ul avea sau nu dreptul de a cesiona palmaresul si MARCA (notorie) ...o sa aveti raspunsul in finalul procesului marca notorie ..proces care tocmai a fost intors de iccj la cab !!!

Vorbești prostii. Ca deobicei.

dobrin
dobrin  •  08 August 2022, 15:57

Cum nu s-a mai intamplat? Au pierdut puncte de multe ori cu satelitii, anul trecut cu Voluntari, mai demult cu Clinceni, cu Gloria Buzau...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează