FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce lovitură a încercat FCSB » Fotbalistul pe care a vrut Becali să-l transfere la echipă

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 18:50 / Actualizat duminica, 07 august 2022 19:23

Pawel Golanski (39 de ani), fost jucător la FCSB, actual director sportiv la Korona Kielce, a dezvăluit cum FCSB a încercat să-l transfere pe Ronaldo Deaconu înainte ca mijlocașul român să ajungă la nou-promovata din Polonia.

După ce a devenit liber de contract vara aceasta, în urma despărțirii de chinezii de la Shaanxi Chang'an Athletic, Deaconu a fost aproape de revenirea în Liga 1. Mijlocașul a fost la un pas de a semna cu CFR, dar mutarea a picat în ultimul moment. 

Golanski a dezvăluit că FCSB a intrat pe fir, încercând să-l semneze pe Ronaldo Deaconu, în ciuda faptului că Mihai Stoica negase interesul pentru mijlocaș. 

Pawel Golanski: „Golanski a fost contactat de oficiali ai clubului FCSB”

„Ronaldo a avut multe oferte. El a fost contactat de oficiali ai clubului FCSB, printre alţii. Cred că aici profesionalismul şi o decizie rapidă au fost decisive. Întregul proces, adică aranjamentele pentru contract, durata acestuia şi toate detaliile, a fost finalizat în 36 de ore, deci foarte repede. 

Fotbalistul a venit la noi, a făcut teste medicale, a văzut cum arată stadionul nostru şi i-a plăcut. A ajutat faptul că am jucat de fapt în România câţiva ani, poate nu sunt o legendă acolo (n.r. - râde), dar sunt un fotbalist respectat. A fost ceea ce l-a făcut pe acest jucător să vină la noi”, a declarat Golanski potrivit weszlo.com.

Citește alte știri din Liga 1: 

Ce l-a impresionat pe Gică Popescu în noul sezon de Liga 1: „E cel mai mare câștig”
RAPID - ARGEȘ 2-1
Ce l-a impresionat pe Gică Popescu în noul sezon de Liga 1: „E cel mai mare câștig”
Scos din lot, după oferta primită de la CS Universitatea Craiova: „A suferit pe plan mental, dar trebuie să înțeleagă că e dator!”
UTA
Scos din lot, după oferta primită de la CS Universitatea Craiova: „A suferit pe plan mental, dar trebuie să înțeleagă că e dator!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adriann_
adriann_  •  07 August 2022, 20:29

Baiat destept Deaconu, n-a vrut sa fie slujitor la cioban dupa atatia ani de munca...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează