FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA 10

UPDATE Modificare după modificare » Când se joacă până la urmă FCSB - Rapid + S-a schimbat și data barajului Gloria Buzău - UTA Arad

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 10:09 / Actualizat marti, 23 mai 2023 15:08

Liga Profesionistă de Fotbal a schimbat din nou programul ultimei etape din play-off-ul Ligii 1.

UPDATE 14:00 » LPF a efectuat o nouă modificare în programul ultimei runde

Astfel, FCSB - Rapid se va juca până la urmă sâmbătă, 27 mai, de la ora 20:30. 

Meciul era programat inițial duminică, de la ora 21:00, apoi fusese devansat pentru ora 18:15. Până la urmă, a fost programat sâmbătă seară.

 Pentru ca acest lucru să fie posibil, prima manșă a barajului Gloria Buzău - UTA Arad a fost mutată duminică, de la ora 14:00. Inițial partida a fost anunțată pentru sâmbătă, ora 20:30. 

„Incredibil! Hahaha!” » Transformarea radicală a lui Hagi: „Acum 16 ani, la Steaua, ne-am dus 5-6 la el să-l convingem”
FARUL
„Incredibil! Hahaha!” » Transformarea radicală a lui Hagi: „Acum 16 ani, la Steaua, ne-am dus 5-6 la el să-l convingem”

Duminică, 28 mai, va avea loc ultima etapă din play-off-ul Ligii 1, una care va decide echipa care termină pe locul 3.

După Rapid - CS Universitatea Craiova 2-3, Liga Profesionistă de Fotbal a modificat programul rundei a 10-a, reprogramând derby-ul FCSB - Rapid.

LPF a mutat derby-ul FCSB - Rapid

Programat inițial de la ora 21:00, la fel ca celelalte două meciuri, derby-ul FCSB - Rapid a fost devansat la ora 18:15.

Motivul? Partida nu mai are nicio miză în stabilirea ierarhiei. FCSB are 46 de puncte și nu mai poate pierde locul 2, în timp ce Rapid (35 de puncte) va termina pe locul 5.

Miza locului 3 între CFR Cluj și Universitatea Craiova

Astfel, doar meciurile CFR Cluj - Farul și CS Universitatea Craiova - Sepsi se vor juca de la ora 21:00. Miza este locul 3.

CFR Cluj are 42 de puncte, fiind pe 3, în timp ce oltenii sunt pe 4, cu 40 de puncte. Cele două echipe luptă pentru locul 3, ce duce la barajul pentru preliminariile Conference League (cu învingătoarea dintre FCU Craiova și FC Voluntari).

Și locul 4 poate duce în preliminariile Conference League. Condiția ar fi ca U Cluj să câștige Cupa, în fața lui Sepsi. Clujenii nu au licență de Europa, iar dacă ar câștiga, atunci locul 3 s-ar duce direct în preliminarii, în timp ce locul 4 ar da barajul.

VIDEO Hagi, în mare formă la petrecerea de titlu. Ironii la adresa lui Gigi Becali

Citește și: 

CFR Cluj visează la grupele Conference League! Avantaj major pentru clujeni: vor fi capi de serie și în play-off » Ce adversari pot avea

Debandadă maximă la FCSB! Jucătorii au protestat la pauză, când au văzut ordinele lui Becali: „De ce schimbăm? Mai bine jucăm la fel!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (10)
Doar_Divizia_B
Doar_Divizia_B  •  23 Mai 2023, 18:02
Postat de Catalynn.._. pe 23 Mai 2023, 11:17

Salut acesta modificare! Astfel cei 50 de mii de fcsbisti care vor face sold out la aceasta “finală” vor putea ajunge mai lesne pe la casele lor după meci. Mă mir totuși ca nu se joaca in Ghencea așa cum a promis ne-a jjijji după promulgarea “legii Ciolacu” … :-)))

Si noi salutam un nou sezon al C5A talpan in divizia B cu o medie de 500 de spectatori invitati la meciurile de-acasa din garnizoana ghencea, bineinteles alaturi de felicitarile noastre pentru magnificul loc 5 in Liga 2!!!!!!!!! :=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

realsteaua
realsteaua  •  23 Mai 2023, 13:38

Stați liniștiți că acum Farul va introduce juniorii în ultimul meci ca răspuns la ceea ce afirmase Dan Petrescu în cazul în care meciul CFR-ului cu Farul nu ar mai fi avut miză pentru clujeni. Și uite așa Craiova va urmări meciurile din cupele europene din fața televizorului.

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Mai 2023, 13:02
Postat de 1945sv0509 pe 23 Mai 2023, 11:56

Cum adica clujenii nu au licenta de Europa???

E vorba de u Cluj..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează