FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, reacție dură după decizia luată de FRF din cauza coronavirusului: „Ce logică are?”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2020 19:34

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a vorbit despre măsurile luate în fotbal ca urmare a epidemiei de coronavirus și a avut o reacție dură. 

Fostul portar consideră că regula impusă în mai multe campionate și în competițiile FRF, care interzice jucătorilor să dea mâna la meciuri, este una care nu ajută. 

„Dacă lucrurile vor continua în acest ritm, cred că într-o săptămână se va suspenda campionatul. Va fi și mai tragic pentru că se vor amâna Campionatul European și Jocurile Olimpice. Chiar vom fi... Cred că meciul Islanda - România nu se mai va juca. Cele mai periculoase zone sunt aeroporturile pentru că pe acolo trece toată lumea și nu ai cum să controlezi totul. Cred că toate meciurile din baraj se vor amâna.

Am înțeles că acum jucătorii nu trebuie mai dea mâna cu alții. Dar asta e o aberație! Ar trebui să joace la o distanță de un metru unul față de celălalt. Ce logică are? Jucătorii stau unul lângă altul în timpul meciului, fac marcaj, se iau în brațe și pun mâna unii pe alții. În meci stai lângă adversar, sari la cap cu el, îi respiri în ceafă. Mi se pare aiurea...”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Match Preview CFR - FCSB

Citește și: 

LPF, 22 de măsuri pentru a preveni epidemia de coronavirus! Jucătorii din Liga 1, sfătuiți să nu mănânce în vestiar și să se spele des pe mâini

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  11 Martie 2020, 07:46

Interesant de stiut ca acest CORONAVIRUS se stabileste pe maini si de acolo a atacat toata China, Coreea, Italia, Spania, etc. *** aceasta contsructie microbiologica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1razvanr
1razvanr  •  10 Martie 2020, 21:13

D-aia unii sunt fotbalistii care lovesc o minge si altii ceva mai mult. Logica e ca prin acest gest, trimiti un mesaj, esti un exemplu pentru ceilalti care se uita la tine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close