FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB, Real Madrid, Inter » Meciurile celor 3 granzi au născut controverse URIAȘE din cauza arbitrajelor!

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 15:21

FCSB, Inter, Real Madrid. 3 granzi, 3 meciuri cu decizii controversate ale arbitrilor care au născut valuri de acuze la finalul week-end-ului recent încheiat. 

Oficialii lui CS U Craiova au contestat maniera de arbitraj a lui Marius Avram în meciul FCSB - CS U Craiova 3-3, dar și penalty-ul din care roș-albaștrii au preluat conducera în minutul 84. Totuși, suspiciunile oltenilor par să fie nejustificate, mai mulți specialiști în arbitraj fiind de părere că lovitura de pedeapsă a fost corect acordată.

Ți s-a părut că Marius Avram a viciat rezultatul meciului?

DA, i-a dezavantajat pe olteni
NU, a condus partida ireproșabil

3 eliminăria dictat Marius Avram, toate corecte, lui Dennis Man, Renato Kelici și Marius Briceag

VIDEO cu fazele incriminate de olteni

VAR, două penalty-uri pentru Real

Probleme au fost și în Spania. Levante - Real Madrid, 1-2, s-a încheiat cu protestele vehemente ale gazdelor, nemulțumite de cele două penalty-urile acordate pentru Real de-a lungul meciului, decisice în stabilirea scorului final. 

Fostul arbitru iberic Andujar Oliver a declarat în presa din Spania că sub nicio formă arbitrul nu ar fi trebuit să dicteze al doilea penalty pentru Real Madrid, la duelul dintre Doukoure și Casemiro.

8 penalty-uris-au acordat în favoarea lui Real, lider în acest campionat. În total, au fost 20 de lovituri de la 11 metri dictate cu VAR, două pentru madrileni şi două contra

Dramatism în Fiorentina - Inter

Deciziile arbitrilor au stârnit rumoare și în Italia. Thriller-ul Fiorentina - Inter 3-3 s-a încheiat după 112 minute și 13 secunde, iar Inter a fost egalată în minutul 110 după un penalty validat de VAR.

Arbitrul Rosario Abisso a avut nevoie de nu mai puțin de 3 minute pentru a verifica VAR și a dictat lovitura de la 11 metri, pentru un presupus henț la Danilo D`Ambrosio. Jordan Veretout a transformat cu siguranță, când cronometrul oficial arăta minutul 111. Au mai trecut aproape două până partida s-a terminat.

 Vezi și: FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Iureș după meci! Oltenii îl „desființează” pe Marius Avram: „Arbitraj ca acum 30 de ani” » Ești de acord?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
pihus.magnificus.
pihus.magnificus.  •  25 Februarie 2019, 20:22

Fc polesti leordeni.2003 .... Mare echipa.... Inca mai scrieti ode ***.... In anul 2019?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  25 Februarie 2019, 20:14

Aaahahaha, granzii europei...Hai ca m-ati binedispus :) Cum va numea sotia manelistului suprem, ***, cea careia ii pupati acum sireturile? ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  25 Februarie 2019, 19:54

incredibil, echipa puscariasilor pusa la acelasi nivel cu Real si Inter desi doar Navram a ucis meciul, fecesebeaua nu scotea nici el. Gol din offside, penalti inventat si eliminare, doi jucatori din echipa puscariasilor trebuiau eliminati. Arbitraj

Vezi toate comentariile (21)
Comentează