FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță antrenorul de la FCSB: „500%, el va fi! Dacă are 10 înfrângeri la rând, schimb toată echipa și pe el îl păstrez”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2021 08:45 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 10:26

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, susține că Dinu Todoran (42) va încheia sezonul ca antrenor principal al echipei.

În contextul materialului publicat de GSP, care dezvăluie că Laurențiu Reghecampf este tentat de revenirea la FCSB, finanțatorul vicecampioanei a declarat că Dinu Todoran va rămâne cu siguranță pe banca echipei.

Gigi Becali îl confirmă pe Todoran: „500% rămâne la FCSB”

„Todoran va fi 500% până la începerea play-off-ului și 100% până la finalul campionatului. Va fi antrenor principal. Am vrut să spun eu personal că antrenorul de acum rămâne un an de zile”, a spus Becali, conform realitateasportiva.net.

Latifundiarul susține că nu l-ar schimba pe Todoran nici în eventualitatea în care FCSB ar avea 10 înfrângeri la rând:

„Dacă are 10 înfrângeri la rând, ca să vorbim așa ipotetic, schimb toată echipa. Țin antrenorul, schimb toată echipa! Și știți ce mai fac? Lichidez tot și las tot, îi dau lui Talpan!”

Laurențiu Reghecampf, la FCSB?

Reghecampf este disponibil și ar fi interesat să se întoarcă la FCSB. El e liber de contract de aproape o lună. Este în discuții cu federația din Kuweit pentru preluarea echipei naționale și cu un club din Qatar. Mai degrabă ar fi tentat să se întoarcă în campionatul românesc dacă relația de amiciție pe care o are cu Becali și cu Mihai Stoica va genera o propunere clară a roș-albaștrilor.

Gigi l-ar vrea și el pe Reghecampf. Surse din club și din afara lui susțin că revenirea lui Laurențiu la FCSB ar fi certă, ar urma să fie oficializată în curând. Ar fi al treilea mandat al său la conducerea roș-albaștrilor. 

În primul a înregistrat un succes cum nu a mai cunoscut clubul în ultimii zece ani: a câștigat două titluri de campion, a dus echipa în "optimile" Europa League și în grupele Champions League.

Al doilea a fost un eșec: a pierdut un titlu în favoarea Astrei lui Șumudică în primul sezon, în care preluase echipa din mers, apoi a ratat încă un trofeu în concurența cu Viitorul.

VIDEO. Ce s-a întâmplat la conferința lui Dinu Todoran » Totul a durat sub un minut!

Mai multe știri despre FCSB:

„Ce să caute la FCSB?” » Moruțan: laureatul InStat, victima lui Becali

Gigi Becali, ultimatum pentru un fotbalist de la FCSB: „Îl mai văd 3 meciuri, apoi vom discuta cu el si vom încerca să ne despărțim frumos”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
ccab
ccab  •  19 Iulie 2021, 15:51

CSA ii imputa 35 de milioane de euro, in rest nu are nevoie Steaua de nimic de la ne-a jjijji.

mario78a
mario78a  •  19 Iulie 2021, 14:38

Ce *** de patron!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorinpopovici57
sorinpopovici57  •  19 Iulie 2021, 13:57

Era multa liniste, cand Becali era la Beciul Domnesc!!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează