FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Renunță Gigi Becali la marea distracție? „Văd ce se întâmplă și cu asta, basta!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 20:00

Gigi Becali declară că nu va aduce jucători noi la FCSB în perioada de transferuri din vară. 

FCSB e nevoită să improvizeze pe postul de fundaș dreapta și caută înlocuitor pentru atacantul Harlem Gnohere, aflat pe picior de plecare, dar Gigi Becali nu se grăbește să investească. Așteaptă deznodământul crizei provocate de coronavirus, iar până atunci mizează pe tinerii din lot. 

Gigi Becali nu face transferuri

„Până nu văd ce se întâmplă (n.r. cu pandemia de coronavirus), nu mai dau niciun ban. Eu oricum am tot tineretul la mine. Şi atunci nu are rost, pentru ce să îi iau? Eu îi cresc pe ăştia, văd ce se întâmplă şi cu asta, basta! Nu îmi trebuie să cumpăr jucători”, a declarat Gigi Becali conform TV Telekom Sport. 

17 fotbaliștiau semnat cu FCSB în cursul sezonului 2019/2020

VIDEO / Imagini de la antrenamentele lui FCSB 

Citește și alte știri despre FCSB:

A reușit Becali o supermutare? Cum e caracterizat noul transfer al roș-albaștrilor: „Sigur a dat lovitura! Și noi l-am vrut”

Provocare pentru Gigi Becali! Ce s-a întâmplat la un meci din Germania :D

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
florar
florar  •  25 Mai 2020, 08:03

Becali are un tânăr jucator- Simion- care joaca titular la Astra și este fundaș lateral...

babuilie
babuilie  •  25 Mai 2020, 01:59
Postat de felix_grandet pe 24 Mai 2020, 22:20

Ce să mai cumpere?? FC FCSB nu își mai permite nici jucători liberi de contract. FC FCSB e pe mega minus. Jijel improvizează. E pa! FC FCSB DISPARE imediat după ratarea grupelor EL.

iar te-o trimis stăpînii să minți?

spaniolu
spaniolu  •  25 Mai 2020, 00:17
Postat de felix_grandet pe 24 Mai 2020, 22:20

Ce să mai cumpere?? FC FCSB nu își mai permite nici jucători liberi de contract. FC FCSB e pe mega minus. Jijel improvizează. E pa! FC FCSB DISPARE imediat după ratarea grupelor EL.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close