FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV „FCSB riscă să nu câștige titlul, are o mare problemă!” » Verdict îngrijorător în direct: „Limitați, suferă acolo”

Roș-albaștrii sunt lideri în Liga 1, dar jocul nu satisface pe toată lumea / Sursă foto: Facebook@ FCSB / sportpictures.eu +23   FOTO
Roș-albaștrii sunt lideri în Liga 1, dar jocul nu satisface pe toată lumea / Sursă foto: Facebook@ FCSB / sportpictures.eu

Articol de , - Publicat luni, 12 februarie 2024 12:12 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 14:50

FCSB și-a consolidat fotoliul de lider în Superligă, dar jocul roș-albaștrilor din meciul cu Sepsi (1-0) nu l-a convins sub nicio formă pe Mihai Teja, fost antrenor la echipa lui Gigi Becali. În direct la GSP Live, tehnicianul a ridicat câteva semne de întrebare, concluzionând: „FCSB suferă pentru că nu are bancă de rezerve!”.

Una dintre principalele probleme identificate de Teja la FCSB este cea a subțirimii băncii tehnice. Antrenorul e de părere că rezervele lui Charalambous sunt foarte departe de nivelul titularilor și că roș-albaștrii au comis o mare eroare renunțând la Andrea Compagno.

Bulversat de ce a văzut în FCSB - Sepsi: „Nicio idee, nimic! Dacă un român făcea asta, i se retrăgea carnetul de antrenor!”
FCSB - SEPSI
Bulversat de ce a văzut în FCSB - Sepsi: „Nicio idee, nimic! Dacă un român făcea asta, i se retrăgea carnetul de antrenor!”

Mihai Teja avertizează: „FCSB suferă pentru că nu are bancă!”

„FCSB suferă pentru că nu are bancă de rezervă. În plan ofensiv, nu are schimbări, nu e cineva care să vină cu un aport, care să-și creeze mai multe ocazii. Cedarea lui Compagno, din punctul meu de vedere, e o greșeală și iată că meciul acesta ne dă dreptate.

A fost și lipsa lui Octavian Popescu, elementul de surpriză și elementul de creativitate, care putea veni cu un plus. Până la urmă, am văzut-o pe FCSB terminând jocul cu Darius Olaru vârf, ceea nu mi se pare OK. De aici și suferința lor. Lui FCSB îi era aproape imposibil să mai atace, nu mai avea cu cine. 

A fost o repriză a doua foarte, foarte slabă, mi s-a părut un fotbal sărăcăcios. Și prima repriză a fost slabă, dar am mai văzut puțin nerv, puțină determinare, încleștare”, a punctat Teja, la emisiunea de analiză a Gazetei Sporturilor. 

Mihai Teja, concluzii după FCSB - Sepsi: „Vor avea mari probleme! Riscă să nu câștige titlul”

Teja și-a continuat radiografia:

„FCSB va avea mari probleme pentru că nu au oameni în linia de atac. Iar dacă nu sunt în formă doi, trei jucători, cum s-a întâmplat cu Sepsi, îi va fi foarte greu. Cred că vor avea probleme din cauza băncii, care e una limitată.

Forța echipei stă în Olaru, Coman și Băluță, eu cred că și în Octavian Popescu, în momentul în care el apare pe teren. Cei patru au calitate, creativitate.

În rest, nu văd... Mai apare un pic Lixandru din linia a doua, dar nu este foarte clar în exprimare pe fază ofensivă. Șut e foarte bine din punct de vedere defensiv, un punct de echilibru, leagă compartimentele...

Cu Sepsi, parcă nici aportul fundașilor laterali n-a fost foarte bun. Radunovic mi s-a părut static, Pantea parcă n-a mai avut aceeași dezinvoltură, cu toate că n-au avut adversari extraordinari pe partea lor. Eu cred că FCSB n-a putut mai mult cu Sepsi!

Luis Phelipe? O evoluție modestă, cu excepția ocaziei pe care și-a creat-o. În rest, palid, șters, în conformitate cu ce a arătat jocul, cu ce au arătat colegii lui.

Nu e jucătorul care să exceleze, care să tragă echipa după el, care să arate o creativitate deosebită. E o rotiță dintr-un mecanism, dar nu are un rol decisiv. Dar dacă mai pleacă și Phelipe, chiar nu mai are cine să joace.

-  Mihai Teja, fost antrenor FCSB

Antrenorul a adus în discuție un scenariu care le produce fiori fanilor vicecampioanei:

„Nu sunt prea multe de spus după acest meci, ambele echipe au făcut un meci modest, nu mă așteptam la așa ceva, deși dispun de loturi destul de bune din punct de vedere al calității. Sper să fi fost o seară neagră pentru ele, un accident, iar în următoarele meciuri să dea mai mult. 

Altfel, FCSB riscă să nu câștige titlul, deși are această diferență de puncte. Iar Sepsi riscă să nu intre în play-off, la felul în care a jucat”, a mai spus tehnicianul de 45 de ani.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Alexandru Băluța, după ce a adus victoria celor de la FCSB: „Aș da orice ca să merg la Euro!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Concluziile lui Gigi Becali, imediat după FCSB - Sepsi: „Nu se ridică la valoarea pe care o așteptam” + „Știți de ce prefer să îi dau afară?”

L-a antrenat pe Compagno și este convins că Gigi Becali a făcut o greșeală: „E un jucător super profesionist, putea să-i mai ajute”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  12 Februarie 2024, 16:44

Rapid a luat deja titlu ca asa vor gino burleanu si hategan ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează