FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Jucătorii celor de la FCSB atrași de Ghencea: „Ne-am dori să evoluăm acolo, dar până atunci avem un alt obiectiv de îndeplinit”

Foto: Risto Radunovic
Foto: Risto Radunovic

Articol de , - Publicat marti, 11 aprilie 2023 14:42 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 15:47

Trei dintre jucătorii de la FCSB au participat astăzi la o acțiune caritabilă la Spitalul Marie Curie. Tavi Popescu, Andrei Cordea și Risto Radunovic au petrecut câteva minute alături de copiii din secția de hemodializă, timp în care au vorbit despre fotbal și le-au oferit celor mici câteva suveniruri.

La ieșirea din spital, Risto Radunovic a vorbit despre situația celor de la FCSB din campionat și dorința de a reveni pe Ghencea.

„Cât tupeu să ai? Deja mă ia cu călduri când aud asta!” » A uitat ce spunea în 2015 și acum îl interzice cu vehemență pe Gigi Becali în Ghencea
STADIONUL GHENCEA
„Cât tupeu să ai? Deja mă ia cu călduri când aud asta!” » A uitat ce spunea în 2015 și acum îl interzice cu vehemență pe Gigi Becali în Ghencea

VIDEO. Risto Radunovic: „Jocul cu Farul nu e decisiv”

„Luni avem o partidă importantă cu cei de la Farul Constanța. Nu e decisivă, dar victoria ne aduce mari speranțe, în caz contrar avem șanse mici pentru titlu. Ne dorim să jucăm pe Ghencea, dar primul lucru ar fi să luăm titlul”, a spus Risto Radunovic.

Întrebat des-re declarațiile patronului referitoare la jocul cu CFR și la forma slabă a lui Andrei Cordea, muntenegreanul a declarat:

„Și noi am discutat că  prima repriză nu a fost bună. În partea a doua am jucat ceva mai bine și am reușit să marcăm. Orice încurajare care va veni din partea patronului ne va prinde bine. 

Eu n-am văzut ce a spus patronul și n-am apucat să discut cu Andrei (n.r. Cordea). La un club mare, chiar dacă un jucător are o evoluție mai bună, echipa trebuie să intervină să-l ajute. Noi suntem un grup unit”.

Elias este un antrenor bun și tânăr. Are 70 de meciuri pentru naționala Ciprului, apoi a avut o experiență în Germania. Îmi pare bine că a evoluat pentru pe poziția de fundaș stânga și am schimbat câteva vorbe despre cum obișnuia să joace pe acel post.

Risto Radunovic, fundaș FCSB

VIDEO: FCSB în vizită la Spitalul Marie Curie

Citește și alte știri:

Cifre șocante în Sepsi - Rapid: Alex Ioniță II a dat mai puține pase decât portarul Moldovan!

Până la Inter, Cristi Chivu riscă să fie dat afară de la Primavera! „Și-au schimbat părerea. A arătat că nu e de prima echipă"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
tristan
tristan  •  13 Aprilie 2023, 13:01

Fain baiat Risto..fundas bun si un om cu mult bun simt

rocky3
rocky3  •  12 Aprilie 2023, 18:12

Jucătorii celor de la zcsb sunt cu cortul și așa vor rămâne până când Gigi se va călugări!

paolo15
paolo15  •  11 Aprilie 2023, 18:00
Postat de boris15 pe 11 Aprilie 2023, 16:51

Spune-i stăpânului să facă stadion pentru fc fcsb, domnule slujitor! Ghencea e prea mic, voi aveți "patrujdemii" de spectatori invitați.

Pe langa aia 122 de invitati de la voi...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează