FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB s-a despărțit oficial de Adrian Stoian » Jucătorul e aproape de CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2019 13:28

FCSB a anunțat astăzi despărțirea oficială de mijlocașul Adrian Stoian (28 de ani).

„Mulțumim, Adrian Stoian! FCSB anunță încheierea raporturilor contractuale cu Adrian Stoian, jucător ajuns la echipă în ianuarie 2019. Clubul nostru îi mulțumește mijlocașului în vârstă de 28 de ani și îi urează mult succes în continuare!”, se arată pe site-ul lui FCSB.

Fotbalistul venit la începutul anului la FCSB de la Crotone a jucat doar 100 de minute în două partide pentru roș-albaștrii din Liga 1, apoi a intrat în dizgrația lui Gigi Becali, care a dat ordin să nu mai fie folosit.

CFR Cluj a intrat pe fir și speră să obțină semnătura mijlocașului, care în urmă cu două zile a fost văzut prin București.

Adrian Stoian a plecat din România în Italia în 2009, unde a jucat pentru Pescara, Bari, Chievo, Genoa, Crotone.

adrian stoian fcsb

116 meciuri în Serie B (12 goluri şi 12 pase decisive) şi 95 în Serie A (8 goluri şi 10 pase decisive).

de Dănuț-Iulian Pitaru

Citește și:

Gigi Becali nu se dezminte! În plin scandal, FCSB a cedat 3 jucători la Academica Clinceni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
thedronius
thedronius  •  02 Iulie 2019, 15:57
Postat de dinamo_fan pe 02 Iulie 2019, 15:17

daca ramane in liga 1 sunt sigur ca ii va raspunde pe teren lui gigel. nu e fotbalist rau. nivelul la serie B e cam nivelul de liga 1 de la locul 4 in jos, chiar mai bun.

Dar, in cealalta privinta, ai perfecta dreptate. gigel nu trebuia sa ii dea drumul.

thedronius
thedronius  •  02 Iulie 2019, 15:55
Postat de dinamo_fan pe 02 Iulie 2019, 15:17

daca ramane in liga 1 sunt sigur ca ii va raspunde pe teren lui gigel. nu e fotbalist rau. nivelul la serie B e cam nivelul de liga 1 de la locul 4 in jos, chiar mai bun.

Liga 1 nu e nici pe departe de nivelul Serie B. Daca te uiti pe loturile echipelor din prima jumatate a Serie B, nu este club care sa nu aiba 4-5 jucatori cu experienta mare de Serie A. In plus, absolut toate echipele de Serie B sunt pline de jucatori tineri imprumutati de la echipele din Serie A. Imagineaza-ti ca toti jucatorii de perspectiva de pe la Napoli, Inter, Milan, Juventus etc sunt acolo. Mai degraba, Liga 1 este de nivelul LegaPro in Italia (al treilea esalon valoric), poate putin peste. Dar cam atat.

bengalezulsebyk
bengalezulsebyk  •  02 Iulie 2019, 15:52

in sfarsit

Vezi toate comentariile (4)
Comentează