FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali nu se dezminte! În plin scandal, FCSB a cedat 3 jucători la Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2019 09:16

FCSB a împrumutat trei jucători la nou-promovata Academica Clinceni, deși aceștia au efectuat cantonamentul cu formația antrenată de Bogdan Andone. 

Antrenorul ilfovenilor, Ilie Poenaru, a confirmat că Robert Ion (mijlocaș, 18 ani), Cristian Dumitru (atacant, 17 ani) și Ovidiu Horșia (mijlocaș, 18 ani) vor juca și în noul sezon la Clinceni în sezonul următor.  „Se vor întoarce la noi. A fost chiar dorinţa lor, pentru a juca cât mai mult la Liga 1”, a precizat antrenorul, conform Prosport. 

Cei trei jucători au mai fost împrumutați la nou-promovata în Liga 1 și sezonul trecut.

Decizia lui Gigi Becali de a o ajuta din nou cu jucători pe Academica vine în plin scandal. Echipa ilfoveană ar putea avea probleme serioase, după ce au apărut mai multe dovezi, inclusiv în Gazeta Sporturilor, că în sezonul trecut a fost finanțată din umbră de patronul FCSB.

Academica Clinceni a primit inițial licența pentru a juca în sezonul viitorul în Liga 1, dar dezvăluirile Gazetei Sporturilor (citește prima parte și a doua parte) privind influența neregulamentară avută de Gigi Becali, patronul FCSB, și de nepotul său, Vasile Geambazi, la club au dus la o plângere formulată de U Cluj și, apoi, la deschiderea unui dosar de către FRF.

Luni, Comisia de Disciplină a FRF a judecat cazul implicării lui Gigi Becali la Clinceni și a decis să amâne decizia până pe 3 iulie. (Detalii AICI)

FCSB a împrumutat sezonul trecut către Academica Clinceni 9 jucători: Vlad Mihalcea, Cristian Dumitru, Robert Ion, Alexandru Nicola, Andrei Cristian, Ovidiu Horşia, Mihailov Mitrov, Ionuţ Dinu şi Salvatore Marrone.

Citește și:

Gigi Becali, primă de 1 milion de euro pentru Academica Clinceni » Dedesubturile relației FCSB - Clinceni + cum l-a motivat Marica pe Gigi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
2067504070221278
Patricia Cosmina  •  04 Iulie 2019, 20:40

Care e problema fratilor?? clinceni a promovat pe teren si daca era campionatul corect trebuia sa fie promovati cu 7 etape inainte (vezi "ajutoarele" primite de chindia, u cluj, petrolul), ce daca a avut cativa COPII IMRUMUTATI?? NICI UNUL MAI MARE DE 20 DE ANI.. Asta este numai "REGIA" GSP.. NU INTELEG DE CE *** ATATA PE CAZUL ASTA, SUNT SINGURII CARE SCRIU ASTEFL DE ARTICOLE.. ALTELE NU MAI GASITI... astept sa mi se inchida contul de catre ei ca deobicei. va pup. nu am unjurat, nu am instigat, etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883135188391540
Popa Corneliu  •  02 Iulie 2019, 21:13
Postat de adook pe 02 Iulie 2019, 11:47

ai aparut ba?credeam ca ne-a scapat redactia de prostiile tale cu dancu si nu numai,dar m-am inselat.de generali si de madam justitie ce ne mai scrii?bai popa,nu mai sta in soare,mai ales azi-maine ca uite ce scrii si vorba altui user de pe-aici,nu uita medicatia,capisci?

Asa procedau si "politrucii" inainte de '89, cand numai aveau "argumente" treceau la "injuri si jigniri" Sa raspunzi la o intrbare: "Cati jurnalisti chiar sub acoperire" sunt acum angajatii "numitului" Habarnam Burleanu la FRF si... "apre/dupa" mai vb!

1621544878110915
Ionel Alecu  •  02 Iulie 2019, 17:52

Discutiile sunt multe si lungi , dar un lucru este sigur , fcsb nu mai are malaias pentru ,,terti,, ! ciobanul infractor dovedit vrea sa pareze acest lucru , dar asta nu se poate ascunde decat cu rezultate sau vanzari pe plus si cum de cinci ani in urma rezultatele tind in spre 0 iar vanzarile pe plus nu exista cu desavarsire , situatia este de *** in care ciobanelul este afundat pana la urechile ale blegi si unsuroase ...situatia este de urmarit mai ales ca trebuie sa vina si definitiva in procesul cu armata .Se strange latul gheorghe !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează