FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI

Gigi Becali, Academica Clinceni // UPDATE Comisia de Disciplină a FRF a amânat decizia în cazul implicării lui Becali la Clinceni » Dunărea Călărași amenință cu TAS-ul: „Mergem până la capăt”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2019 12:46

Comisia de Disciplină a amânat decizia până pe 3 iulie:

UPDATE

ȘTIREA INIȚIALĂ

Azi, la ora 13:00, Comisia de Disciplină a FRF va anunța decizia în cazul implicării lui Gigi Becali, Vasile Geambazi și a clubului FCSB în activitatea nou promovatei Academica Clinceni. Clubul din Ilfov riscă retrogradarea în Liga 2.

Academica Clinceni a primit inițial licența pentru a juca în sezonul viitorul în Liga 1, dar dezvăluirile Gazetei Sporturilor (citește prima parte și a doua parte) privind influența neregulamentară avută de Gigi Becali, patronul FCSB, și de nepotul său, Vasile Geambazi, asupra clubului au dus la o plângere formulată de U Cluj și, apoi, la deschiderea unui dosar de către FRF.

Ulterior, și Dunărea Călărași, echipă retrogradată în Liga 2 a făcut o plângere.

Dacă decizia de azi a Comisiei de Disciplină a FRF va fi în favoarea celor de la Academica Clinceni, Dunărea Călărași este decisă să meargă la Tribunal de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Vom face toate demersurile necesare pentru a ne apăra drepturile. Suntem dispuși să mergem până la capăt, inclusiv la TAS”, a declarat Eduard Grama, membru în Consiliul Director de la Dunărea Călărași.

Liga 1 încurcată?

Noul sezon din Liga 1 debutează pe 12 iulie, iar Academica Clinceni joacă primul meci pe 14, cu CSU Craiova. Dacă Dunărea Călărași face plângere la TAS, decizia trebuie să vină rapid. În caz contrar, dacă verdictul este dat după începrea sezonului, campionatul va fi dat peste cap.

Citește și:

Gigi Becali, magnetul euro! Ce profit a făcut FCSB din două transferuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Iulie 2019, 10:42
Postat de marcelclujnapoca pe 02 Iulie 2019, 10:39

Sper ca s-au sesizat organele statului sa va asculte si sa va dea in vileag aranjamentele inclusiv de pariori prin alte tari !!!

POate spun mai multe cei din galeia Stelei pe care i-ati trimis in liga IV pentru ca va stiu jocurile murdare ! Mai bine ati da de la Clinceni locul Stelei in LIga 1 contra sumei de 36 de milioane de euro datorate lui Talpan sa incheie procesul !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Iulie 2019, 10:39
Postat de marcelclujnapoca pe 02 Iulie 2019, 10:38

La Puscarie cu cei Corupti !!!

Sper ca s-au sesizat organele statului sa va asculte si sa va dea in vileag aranjamentele inclusiv de pariori prin alte tari !!!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Iulie 2019, 10:38

La Puscarie cu cei Corupti !!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează