FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Alianță CFR - Craiova împotriva FCSB, după cantonamentul din Turcia! Mihai Rotaru intervine: „Doar imaginați-vă asta”

Mihai Rotaru, principalul finanțator al celor de la CS Universitatea Craiova, crede că FCSB ar trebui să intre în carantină, după cantonamentul efectuat în Antalya. +12   FOTO
Mihai Rotaru, principalul finanțator al celor de la CS Universitatea Craiova, crede că FCSB ar trebui să intre în carantină, după cantonamentul efectuat în Antalya.

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 15:41 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 16:36

Mihai Rotaru, principalul finanțator al celor de la CS Universitatea Craiova, crede că FCSB ar trebui să intre în carantină, după cantonamentul efectuat în Antalya. Reacția lui Rotaru vine după ce și CFR Cluj a cerut intrarea în izolare a liderului Ligii 1.

  • CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.
  •  GSP a solicitat puncte de vedere oficiale din partea autorităților din România cu responsabilitate în acest caz: Guvernul, Ministerul Sănătății, Direcțiile de Sănătate Publică din București și Ilfov. Absolut toate au avut același răspuns: „Nu am primit nicio solicitare și nu am oferit nicio aprobare pentru ca FCSB să evite o eventuală carantină”. 
  • FCSB a scăpat de carantină. „Roș-albaștrii” au ajuns astăzi în România, iar DSP a decis că jucătorii NU trebuie să se izoleze pentru 10 zile

CS Universitatea Craiova antamase un cantonament în Antalya pentru această iarnă. Ar fi trebuit să plece pe 28 decembrie, să petreacă revelionul în Turcia împreună cu familiile, apoi fotbaliștii să rămână și să continue pregătirea. Planurile le-au fost date peste cap pe ultima sută de metri, după ce DSP i-a anunțat că Turcia este pe lista galbenă a țărilor ce prezintă risc ridicat de infectare cu Covid-19. Mihai Rotaru a fost avertizat că existau șanse mari să intre în carantină la revenirea în țară. 

Mihai Rotaru vrea carantină pentru FCSB

„Dacă toți suntem proști, doar unii sunt deștepți, este o problemă pentru fotbalul românesc. Gândiți-vă ce s-ar fi întâmplat în Norvegia, dacă o echipă se deplasa într-o zonă galbenă. Doar imaginați-vă asta. Sau în Germania, Italia, Elveția”, a declarat Mihai Rotaru, la „Liga Digisport”.

FOTO. FCSB a revenit în România

+8 FOTO

Alianță împotriva lui FCSB: CFR Cluj se revoltă

Nici campioana CFR Cluj n-ar fi de acord ca FCSB să scape de carantină. 

Eu cred că nu există loc de interpretări, nu pot vedea unde poate fi o breșă, ca tu să fentezi legea. Dacă FCSB nu va intra în carantină și se va crea un precedent, în următoarea pauză competițională vom alege să mergem și noi undeva, într-o țară din zona galbenă sau roșie. Fără a avea vreo problemă în momentul întoarcerii în țară
- Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj

Citește și alte știri despre cantonamentul celor de la FCSB: 

CFR Cluj amenință: „Suntem proști? Am pierdut bani! Asta vom face dacă FCSB nu intră în carantină”

Story-ul postat de Man din cantonament a stârnit agitație în Italia: „Ce înseamnă? Nu e sigur că e Parma, dar urmează un anunț”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
189254898748309
Claude SH  •  14 Ianuarie 2021, 19:47

Fcsb si-a atras antipatia nu doar a adversarilor din competiție, dar și a ziariștilor mass media. Ei sunt șmecheri și nu ai ce sa le faci, decât sa-i bați în meciul direct.

faraprostiincazarma
faraprostiincazarma  •  14 Ianuarie 2021, 17:14
Postat de smdb pe 14 Ianuarie 2021, 17:00

Suferiti cu decenta, bai loserilor :)))))))

ai vandut cartofii campesino dambovitean?cu cat sai kg la tine la lunguletu?

martipan1
martipan1  •  14 Ianuarie 2021, 17:13
Postat de cri5ti pe 14 Ianuarie 2021, 16:54

de UTA nimeni nimic???? a stai..UTA nu trage la titlu... vai de el fotbal romanesc.... numai pe mișmașuri e pus romanul.. sa câștige titluri prin bețe puse în roate altuia.. nu pe teren...

Uta nu a depasit 24 de ore si se considera ca fiind in tranzit

Vezi toate comentariile (15)
Comentează