FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj amenință: „Suntem proști? Am pierdut bani! Asta vom face dacă FCSB nu intră în carantină”

Cantonamentul FCSB din Antalya
Cantonamentul FCSB din Antalya

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 11:25 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 12:36

Marius Bilașco, șeful departamentului de scouting al campioanei CFR Cluj, a comentat situația privind cantonamentul desfășurat de FCSB în Antalya, Turcia, țară din zona galbenă.

  • CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.
  •  GSP a solicitat puncte de vedere oficiale din partea autorităților din România cu responsabilitate în acest caz: Guvernul, Ministerul Sănătății, Direcțiile de Sănătate Publică din București și Ilfov. Absolut toate au avut același răspuns: „Nu am primit nicio solicitare și nu am oferit nicio aprobare pentru ca FCSB să evite o eventuală carantină”. 
  • Gigi Becali (62 de ani) a anunțat ieri că FCSB a decis, avertizată că ar putea fi carantinată la revenirea din stagiul din Turcia, să efectueze de urgență un meci de verificare, pentru a încerca în acest fel să determine DSP să încadreze clubul la „competiție sportivă” și să evite izolarea de cel puțin 10 zile.
  • Delegația FCSB se va întoarce astăzi și rămâne de văzut dacă DSP va decide ca roș-albaștrii să intre în carantină.

În mod normal, la întoarcerea dintr-o zonă galbenă, cu risc epidemiologic, este necesară intrarea în carantină. În acest context, Marius Bilașco spune că CFR Cluj a anulat planurile de a merge în cantonament în Turcia sau Spania, de teama carantinei la întoarcere. FCSB nu a ținut cont de acest risc și a decis să plece, iar oficialii lui CFR Cluj așteaptă ca legea să fie respectată și rivalii lor să intre în carantină!

CFR Cluj amenință: „Dacă FCSB nu intră în carantină, vom pleca și noi!”

„Suntem curioși cum se va soluționa această situație. Dorința noastră a fost de a ne pregăti în condiții bune și de a face un cantonament în străinătate, dar noi am ales să respectăm legea și am rămas în țară. Am avut avans dat pentru un cantonament tot în Turcia, pe care l-am pierdut. A fost vorba de vreo 15.000 euro. Ni s-a transmis de la DSP că la întoarcere vom intra în carantină.

Am ales să respectăm legea, dar asta nu înseamnă că suntem proști. Am văzut că domnul Gigi Becali a spus că toți cei care au rămas în țară nu s-au gândit la cantonament afară. Ne-am gândit, dar am ales să respectăm legea. Cred că am procedat corect și în spiritul legii, pentru că toți trebuie să o respectăm.

Eu cred că nu există loc de interpretări, nu pot vedea unde poate fi o breșă, ca tu să fentezi legea. Dacă FCSB nu va intra în carantină și se va crea un precedent, în următoarea pauză competițională vom alege să mergem și noi undeva, într-o țară din zona galbenă sau roșie. Fără a avea vreo problemă în momentul întoarcerii în țară”, a declarat Marius Bilașco la PRO X.

VIDEO. Edward Iordănescu a răbufnit, după primul amical din 2021: „Suntem dezavantajați, ne antrenăm în noroi! Asta mă supără cel mai tare”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Legenda lui Porto, mesaj pentru Dennis Man: „Pleacă de la FCSB cât mai repede!”

FCSB este coșmarul lui Eugen Neagoe! Antrenorul Astrei, bilanț negru cu „roș-albaștrii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (86)
109905630785860
Cristian Dumitru  •  14 Ianuarie 2021, 19:00

Bilasco are dreptate ! Sunt PROSTI !

mir21
mir21  •  14 Ianuarie 2021, 18:11

Da mergeti ma, v-a oprit jiji, mm sau *** mai ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotzel
robotzel  •  14 Ianuarie 2021, 17:03
Postat de danut1971 pe 14 Ianuarie 2021, 16:34

are dreptate bilasco!legea se vede ca e numai pentru unii

si cu UTA cum ramane? doar pentru FCSB trebuie respectata legea? un amical nu este o competitie. ba chiar jucarea unui amical care nu era necesar implica riscuri si mai mari decat in cazul FCSB.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează