FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB s-a întors în țară » Jucătorii n-au stat de vorbă cu presa, dar au avut parte de surprize pe aeroport

Delegația celor de la FCSB a revenit, vineri, în România / Captură GSP Video
Delegația celor de la FCSB a revenit, vineri, în România / Captură GSP Video

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 17:15 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 18:01

Delegația celor de la FCSB a revenit, vineri, în România, după 10 zile de cantonament intens în Olanda. Fotbaliștii roș-albaștrilor n-au stat deloc de vorbă cu reporterii deplasați la aeroport. Au avut, în schimb, parte de surprize plăcute. 

Jucătorii lui Charalambous n-au fost disponibili pentru declarații, însă gândul le stătea, oricum, în altă parte. Mulți dintre ei au fost întâmpinați de familie în zona de sosiri a aeroportului „Henri Coandă”. Vali Crețu, Panțâru și Ovidiu Popescu au avut parte de surprize: copiii acestora s-au „năpustit” pentru a-i lua în brațe îndată ce tații lor au ajuns în aeroport. 

FCSB a „tras ” din greu în cantonamentul din Olanda

Au fost 10 zile pline de antrenamente, fizice, dar și tactice, la care s-au adăugat și două jocuri de verificare, cu adversari foarte tari, Anderlecht (2-5) și PAOK Salonic (1-1). Acesta e pe scurt stagiul de pregătire pe care FCSB l-a realizat în Olanda. 

La capătul cantonamentului se pot trage niște concluzii. Care sunt împărțite în puncte forte și puncte slabe pe care vicecampioana le are, cel puțin în acest moment, înainte de startul noului campionat. Vezi AICI analiza detaliată a reporterilor care au însoțit FCSB în cantonamentul din Apeldoorn. 

Debutul roș-albaștrilor în noul sezon se va produce peste nouă zile, pe 16 iulie, când FCSB o înfruntă, în deplasare, pe FCU Craiova 1948. 

VIDEO Elias Charalambous, declarații după FCSB - PAOK 1-1: „Jucătorii noi trebuie să înțeleagă filosofia clubului”

Citește și alte știri despre FCSB:

După 10 zile în cantonament cu FCSB, jurnaliștii GSP trag concluziile » Plusuri: doi fotbaliști cum nu există în Superliga! La minusuri: jucătorul care nu se mai regăsește deloc

Panduru distruge un jucător de la FCSB: „Nu are talent, nu are calitate” » Avea un alt discurs acum 8 luni: „Văd la el o determinare care nu e de român”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
paolo16
paolo16  •  08 Iulie 2023, 07:42
Postat de Dobermannul pe 07 Iulie 2023, 21:41

Alta prostie, asta cu pupat steagul, sigla, cu juraminte de credinta si iubire pentru clubul la care joaca, cu scandari jignitoare la adresa adversarilor. Omul e fotbalist profesionist si se duce acolo unde crede ca e mai bine pentru cariera lui.

Mentalitate de suporter din județeană, de pe vremea când un jucător se nastea și murea în același sat.

paolo16
paolo16  •  08 Iulie 2023, 07:41
Postat de VanBasten pe 07 Iulie 2023, 18:36

Vicecampionii...

Mai mult decât multi alții...

Dobermannul
Dobermannul  •  07 Iulie 2023, 21:41
Postat de superdaniel72 pe 07 Iulie 2023, 18:43

Sper ca despre acest baluta, sa vorbim la trecut, asa cum spun cei ce l au adulat si iubit, inclusiv eu. Sper,trompeta care esti, baluta, sa te ingropi in bani, tu si familia ta! NESIMTITULE DE ASA ZIS,,OM"! CRAIOVA4EVER!

Alta prostie, asta cu pupat steagul, sigla, cu juraminte de credinta si iubire pentru clubul la care joaca, cu scandari jignitoare la adresa adversarilor. Omul e fotbalist profesionist si se duce acolo unde crede ca e mai bine pentru cariera lui.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close