FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Începe scandalul FCSB - Craiova! Gigi Becali nu-l iartă pe Rotaru: „Bag copiii cu CFR Cluj” » Replica acidă a șefilor din Bănie

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 09:33 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 12:21

FCSB a pierdut cu Astra, 2-3, și a ieșit din lupta la titlu, ajungând la 9 puncte de liderul CFR Cluj și la 8 de CS Universitatea Craiova, locul 2. Acum poate arbitra lupta pentru trofeu.

Gigi Becali, patronul FCSB, a dat de înțeles că va încerca să o împiedice pe Craiova în lupta cu CFR Cluj, în semn de răzbunarepentru ce s-a întâmplat în play-off-ul 2016-2017, când oltenii au băgat juniorii cu Viitorul, iar Hagi a profitat, a învins, apoi a luat titlul. 

FCSB va folosi copiii 

Becali a anunțat că FCSB va miza pe juniori, așa cum Craiova a făcut când Viitorul se lupta cu FCSB pentru titlul de campioană. 

Craiova a promovat copiii, vom proceda și noi la fel. Uite, îl avem pe Cristi Dumitru, trebuie să promovăm și noi copiii, nu-i așa? Iau competiția foarte serios! Doar că o să promovăm copiii”, a declarat Becali la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

„Batem Botoșani și Craiova și băgăm tinerii cu CFR”

Azi, Gigi Becali a revenit și a dat mai multe detalii despre planul său, explicând în ce condiții va folosi juniorii la meciul cu CFR Cluj.

„Dacă batem Botoșani și Craiova, vom promova tinerii. Dar să fim siguri de locul de cupe europene. Dacă nu, vom băga titularii. Nu mă răzbun. Așa e viața. Eu iau modelul lor, modelul lui Rotaru. Ei sunt deștepți și promovează tineri și eu sunt prost? Vreau să fiu și eu deștept și să promovezi tineri. Nu mă interesează cine ia campionatul! Mă interesează pe mine de CFR Cluj sau Craiova? Vreau să văd cum arată echipa cu 7-8 jucători de 18 ani. Sunt foarte curios să văd cum arată”, a declarat Becali la Pro X.

Cum ar putea arăta FCSB cu CFR Cluj 

FCSB o va întâlni pe CFR Cluj pe teren propriu pe 18 iulie. Cum ar putea arăta echipa de start, dacă Gigi Becali chiar a vorbit serios.

FCSB: A. Vlad - Crețu, Tand, Perianu, Pantea - Moruțan, Ov.Popescu, Olaru - Cr. Dumitru, Ad. Petre, R. Niță

Începe scandalul FCSB - Craiova! Gigi Becali nu-l iartă pe Rotaru: „Bag copiii cu CFR Cluj” » Replica acidă a șefilor din Bănie
Puștii de pe banca FCSB-ului la meciul cu Astra

Răspunsul Craiovei

CS Universitatea Craiova, club patronat de Mihai Rotaru, a replicat prin Sorin Cârțu, președintele oltenilor, care l-a ironizat pe Gigi Becali.

„E treaba lui Gigi. Dacă se ia după Universitatea Craiova, e bine. Face ce vrea, e politica lui. Noi când am realizat ceva, am realizat singuri. Ei şi aşa au vrut să scape de blestemul locului 2. Au scăpat!", a declarat Cârţu pentru sursa citată.

Clasament play-off Liga 1

Ce s-a întâmplat la Craiova - Viitorul 

În finalul play-off-ului 2016-2017, în etapa a 9-a, când lupta la titlul de campioană s-a dus între FCSB și Viitorul, echipa care a avut un rol aproape decisiv a fost Craiova. În penultima etapă, Viitorul a jucat în deplasare cu Craiova, partida având loc la Pitești. 

Craiova a folosit în acel meci câțiva juniori și a facilitat succesul trupei lui Hagi și, implicit, a blocat drumul FCSB-ului spre locul 1. Au jucat atunci puștii Andrei Vlad, Robert Petre, Ionuț Popescu și Radu Bârzan, iar Viitorul s-a impus cu 1-0, scor pe care l-a repetat și în ultima etapă, cu CFR, și a câștigat campionatul! După acel meci, Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa Craiovei. 

„Îi vom face plângere la UEFA, ar trebui sancționați pentru desconsiderarea competiției. N-am nimic cu Viitorul, ei au intrat, au jucat, au câștigat, problema mea e cu Craiova, care a apelat la niște juniori, nici măcar la jucători de rezervă. Craiova să se ducă în Divizia B, să batjocorească acolo cum vrea competiția, nu aici, la Liga 1!" 
Gigi Becali, în 2017 

Echipa Craiovei din meciul cu Viitorul: A. Vlad - Dimitrov, Screciu, Dumitraș, Bucurică - R.Petre, Zlatinski, Gustavo - Jazvic, Al. Popescu, Bancu 
Rezerve: Calancea, Vlădoiu, Kelic, Bîrzan, Fajic, Măzărache, Ivan 
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

VIDEO Bogdan Vintilă: „Este păcat că avem aceste fluctuații de joc”

FOTO. Imagini tari din Astra - FCSB

+12 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali s-a săturat! Măsură de urgență anunțată: „Vintilă e aerian, săracul! O să vorbesc cu MM Stoica”

Gigi Becali, NEMILOS cu 3 jucători: „Vina mea e că am uitat că e Tănase pe teren. Trebuia scos”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (159)
189254898748309
Claude SH  •  01 Iulie 2020, 18:40

De cine se sperie Craiova?? Oricum Fcsb are în echipa multi juniori

leul_90
leul_90  •  01 Iulie 2020, 14:11
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 30 Iunie 2020, 22:28

Deocamdată goleaverajul lu' juvetii e 1-7...Sper să vă dea FCSB=STEAUA cu terenul în cap (din nou),deși nu-i suport pe cei de la cfr,dar nici craiolguta nu merită nimic:au bătut cu un noroc chior pe astra care era fără Alibec și Budescu și alții, au câștigat furat și ajutat pe la Cluj...Vom vedea...

Oricat de antipatic ne-ar fi nea Dan cu stilul lui de joc inchis, niciodata nu vom sustine o clona pesedista a penalei Olguta. NICIODATA!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  01 Iulie 2020, 06:14

Vrajeli de smecheri pentru gugustiuci!Pai daca Viitorul pierdea puncte la Craiova in acea penultima etapa, pe primul loc ar fi trecut Dinamo lui Contra si nu fcsb!Vazand cum arata clasamentul la acea data, e clar ca acel non combat al Craiovei cu Viitorul, a fost urmarea unui targ al celor doi machidoni ca sa nu ia titlul Dinamo si sa-l ia una din echipele lor!Craiova era doar un simplu membru executant in cadrul cooperativei!

Vezi toate comentariile (159)
Comentează