FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 1-1

VIDEO Leo Grozavu s-a războit cu toată lumea după FCSB - Sepsi 1-1: „Echipe protejate, cu astfel de arbitraje... I-am spus niște lucruri la pauză. Are o ură de nedescris”

FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 1-1 (Cristea '30, Fofana '37), în etapa cu numărul 15 din Liga 1. Leo Grozavu (53 de ani) a lansat atacuri în mai multe direcții la finalul unui meci terminat în tribune. +28   FOTO
FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 1-1 (Cristea '30, Fofana '37), în etapa cu numărul 15 din Liga 1. Leo Grozavu (53 de ani) a lansat atacuri în mai multe direcții la finalul unui meci terminat în tribune.

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2020 23:27 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 23:51

FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 1-1 (Cristea '30, Fofana '37), în etapa cu numărul 15 din Liga 1. Leo Grozavu (53 de ani) a lansat atacuri în mai multe direcții la finalul unui meci terminat în tribune.

„Îmi doresc foarte mult [victoria], e felul meu de a mă manifesta. Mai am și voce. Nu pot să fiu nemulțumit. Am anihilat Steaua. Era un meci în care voiam să văd ce putem noi și ce poate adversarul. I-am redus 60 de minute, nu s-au apropiat de poartă. Din păcate am visat la faza respectivă, la golul lui Cristea”, a fost scurta analiza făcută de Grozavu asupra meciului. Antrenorul lui Sepsi a trecut apoi la acuze. 

VIDEO. Leo Grozavu: „Arbitrii ne pun mâna la gură! Unele echipe sunt protejate” + Atac la adresa lui Valentin Crețu

„Nu avem cum să ajungem să avem fotbal de calitate cu echipe protejate, cu astfel de arbitraje. Împotriva lui Sepsi s-a dat un penalty mai mult decât hilar anul trecut, de același domn Feșnic. E a treia oară când mă elimină la pauză. 

Crețu avut niște cuvinte nelalocul lor. Eu la pauză i-am spus niște lucruri. Nu știu, a rămas așa, cu o ură de nedescris împotriva noastră. Am văzut și la finala Cupei. Crețu mi-a fost jucător. Când era la Mediaș s-a plâns și mi-a zis că vrea să plece, că vrea să se apuce de altceva, să meargă în Germania. Putea să îmi zică, avea o înțelegere cu altă echipă”, a declarat Grozavu, după meci. 

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Sepsi 1-1:

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+24 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB - Sepsi 1-1:

Jucătorul dorit de granzii FCSB, CFR Cluj și Craiova, aproape de un transfer în străinătate! Ce antrenor român îl dorește sub comanda sa

FOTO Mihai Stoica, enervat de arbitrajul lui Horațiu Feșnic + Toni Petrea către Grozavu: „Bate-i, bă, pe ai tăi, că atât ştii”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
respect2014
respect2014  •  22 Decembrie 2020, 10:03

Coleric! Greu de privit si suportat. Tot timpul nervos si "persecutat" de toata lumea... Vechea scoala unde injuratura tine loc de educatie si bataia e lectie. Trist.

clujcampion
clujcampion  •  22 Decembrie 2020, 09:22
Postat de laurkro pe 22 Decembrie 2020, 08:43

Grozavule, tu poți fi orice, mai puțin moral in vreo privința. Cine naiba te tine in brațe de mai ai voie sa antrenezi, după ce in direct îți lovești propriul jucător, îmi depășește puterea de înțelegere. In orice țara normala erai suspendat pe viața, mai ales datorită faptului ca nu o data ți-ai agresat membrii echipei.

Jucati ma fotbal si lasati Lacul lebedelor pentru scena. In cele 2-3 meciuri cand nu jucati cu prietenii si nu va protejeaza arbitrii, va vaitati intr-una in loc sa jucati fotbal.

clujcampion
clujcampion  •  22 Decembrie 2020, 09:20
Postat de florar pe 22 Decembrie 2020, 09:07

DR penaltyul la Popescu!? Dar cele 30 de faulturi si duritatile lui Sepsy?Trebuie sa fi de la Cluj sa permiti sa se joace antifotbal...

Bai prostalau ofilit... pana si pseudo-redactorii de la gazeta *** aka *** recunosc ca nu a fost. Dar voi obisnuiti cu baletul si manariile, nu cu fotbalul, o tineti otova pe a voastra. Cea mai penibila echipa din campionat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează