FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-1

FCSB - SEPSI 2-1 // Adrian Porumboiu, în direct la GSP Live: „Horațiu Feșnic m-a dezamăgit, înseamnă că nu e ce credeam eu”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 00:00

Adrian Porumboiu, 69 de ani, fost arbitru și finanțator la FC Vaslui, a comentat arbitrajul lui Horațiu Feșnic (30 de ani) din partida FCSB - Sepsi 2-1. 

„Centralul” a dictat gratuit un penalty pentru FCSB la scorul de 0-1, exact momentul în care soarta partidei de pe Arena Națională s-a schimbat. 

„L-am lăudat în permanență pe Feșnic. Nu se impunea penalty. Arbitrii nu realizează că își pierd din cotă atunci când fac astfel de greșeli. M-a dezamăgit. Nu, n-a fost o fază dificilă. Nu poți să dai unsprezece metri. Înseamnă că nu e ceea ce am crezut eu că e”, a spus Porumboiu, la GSP Live.  

Porumboiu, în martie: „Feșnic e în afara oricăror bănuieli pentru că e corect”

De-a lungul ultimelor luni, Adrian Porumboiu a fost unul dintre cei mai mari susținători ai lui Horațiu Feșnic. „E în afara oricăror bănuieli și suspiciuni”, spunea acesta în martie 2019 pentru GSP. 

„Scrieți cu majuscule ce vă spun: Horațiu Feșnic este în afara oricăror bănuieli și suspiciuni. E un arbitru tânăr, de mare talent și de mare calitate morală! Știu ce spun, îl urmăresc de mult timp și mie chiar îmi place.

Scoateți-l din orice fel de joc! El arbitrează corect, nu va face niciun fel de probleme. Nu mă poate contrazice nimeni în ceea ce-l privește pe Feșnic. E un arbitru de mare talent și de mare viitor. Sigur are un plus ce nu mulți arbitri au, e corect!”, spunea Feșnic pe 15 martie 2019. 

Vezi AICI toate detaliile de la confruntarea FCSB - Sepsi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  04 Noiembrie 2019, 12:30
Postat de 7manuel pe 04 Noiembrie 2019, 10:15

Porumboiu s-a zaharisit sau are ceva cu Gigi/Steaua/FCSB. A fost penalty! Fesnic a judecat corect faza. Fundasul lui Sepsi ii da peste gamba lui Tanase. S-a vazut foarte clar ca aasa s-a intamplat cand s-a reluat faza cu slow-motion-ul. Faza grea, arbitraj impecabil!

Adica Tanase recunoaste ca nici vorba de penalty, ba din contra ca se astepta sa primeasca galben pentru ce a facut, arbitrii din studiouri spun ca nici vorba de penalty, oamenii de fotbal spun la unison acelasi lucru... iar tu vrei sa ne arati ca esti tontul de serviciu. Bun, gandire de gigist, impecabil !

7manuel
7manuel  •  04 Noiembrie 2019, 10:15

Porumboiu s-a zaharisit sau are ceva cu Gigi/Steaua/FCSB. A fost penalty! Fesnic a judecat corect faza. Fundasul lui Sepsi ii da peste gamba lui Tanase. S-a vazut foarte clar ca aasa s-a intamplat cand s-a reluat faza cu slow-motion-ul. Faza grea, arbitraj impecabil!

 •  04 Noiembrie 2019, 10:05

Incredibil cum un intreg sistem al fotbalului - frf, liga, echipe din cooperativa gigista, comisia centrala a arbitrilor, presa sportiva etc. , asistă îngăduitoare la blaturile nerusinate a acestui ne no ro cit de becali care isi bate joc cu nerusinare de fotbalul românesc fara a fi deranjat de nimeni!!? ... fc5b este o tumoare, o cangrenă a fotbalului !!! Rușine să vă fie la toti!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează