FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

FCSB - SEPSI // Gigi Becali e gata să renunțe la Florin Tănase pentru 3 milioane de euro! Ce răspuns a dat antrenorul Mihai Teja: „De ce nu?”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 10:59

Mihai Teja, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre posibila plecare a atacantului Florin Tănase, la finalul acestui sezon.

Gigi Becali ar fi dispus să renunțe în vară la atacantul Florin Tănase, 24 de ani, potrivit Fanatik. Patronul FCSB i-ar fi cerut vărului său, Ioan Becali, care este și impresarul lui Tănase să-i caute echipe. Astfel, FCSB speră să primească 3 milioane de euro pentru internaționalul român.

Întrebat la conferința de presă dacă Tănase ar putea pleca pe această sumă, Mihai Teja, antrenorul FCSB, l-a lăudat pe atacant. „Da, de ce nu? Este un jucător foarte bun, tânăr și cu calități. Poate juca pe mai multe posturi”, a declarat Mihai Teja la conferința de presă de dinaintea meciului FCSB - Sepsi, de luni.

2.000.000 €este cota lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt

Florin Tănase a venit la FCSB în august 2017, pentru 2 milioane de euro. În prezent, este jucător de bază în echipa roș-albastră, iar în acest sezon are 8 goluri în 27 de meciuri în Liga 1.

Citește și:

Mihai Teja, răspuns categoric cu privire la demiterea de la FCSB: „Nu îmi e teamă! Nu e o chestiune de viață și de moarte”

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
magic4ever
magic4ever  •  07 Aprilie 2019, 16:10

Tanase nu pleaca fara 100 de milioane de euro...este cel mai bun fotbalist roman dupa spusele lui Becali si este Contra rautacios pentru ca nu il convoaca la nationala:)))))))))))

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Aprilie 2019, 12:31

stirea e fake...nu pot sa cred asa ceva, pai gigel nu a spus ca tase e cel mai bun fotbalist roman pe care contra nu il vede ?...cum sa-l dea doar cu trei bulioane ?...hahaha

vnelu01
vnelu01  •  07 Aprilie 2019, 12:29
Postat de moshu_ultra.natzionalist pe 07 Aprilie 2019, 12:20

***

Corect ! Acolo chiar ar putea să se pregătească în linişte pentru a câştiga Liga Campionilor !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează