FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 1-0

„Gigi mută foarte bine” » Ce a remarcat Ilie Dumitrescu în FCSB - Sepsi

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2023 07:21 / Actualizat luni, 13 martie 2023 10:36

Ilie Dumitrescu a analizat partida dintre FCSB și Sepsi (1-0), din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1.

Fostul mare internațional a lăudat modul în care Cristiano Bergodi a pregătit echipa, în ciuda înfrângerii suferite de Sepsi, și a vorbit și despre schimbarea făcută de FCSB în minutul 69 (Ovidiu Popescu în locul lui Edjouma), declarând că „Becali a mutat foarte bine”.

Play-off-ul mai are o singură necunoscută » Lupta la titlu se anunță explozivă: cum arată clasamentul după înjumătățire + programul complet
PLAY-OFF
Play-off-ul mai are o singură necunoscută » Lupta la titlu se anunță explozivă: cum arată clasamentul după înjumătățire + programul complet

Concluziile lui Ilie Dumitrescu, după FCSB – Sepsi 1-0

„A fost o reacție bună a lui Bergodi, cu multe schimbări. Dimitrov a jucat bine fundaș dreapta. A urcat bine în spatele lui Radunovic și a centrat bine pentru Tudorie. Iar Ninaj și Bălașa au fost bun buni în dueluri. Presingul e întâmpinare al lui Ninaj l-au cam simțit toți. FCSB nu a mai reușit să își creeze ocazii. 

O singură fază mi-a plăcut. Matei a scăpat direct pe linia de fund, iar Dawa a intervenit foarte bine. Era o fază importantă de gol. Deci trebuie să îl remarc și pe Dawa, care a avut două intervenții foarte bune.

În schimb, Gigi mută foarte bine. Îl scoate pe Edjouma și îl schimbă cu Ovidiu Popescu, care dă siguranță în mijloc, deși nu are aceeași calitate pe fază ofensivă.  Apoi, intră Miculescu în locul lui Coman, deși el și Tavi Popescu au acoperit foarte bine în fața fundașilor laterali. Pe faza defensivă, strângeau foarte mult și în interior”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Lucian Filip, declarații după FCSB - Sepsi: „Suntem cea mai valoroasă echipă din campionat”

Citește și: 

Laude de pe banca lui FCSB pentru decizia lui Becali: „Fără greșeală!”

Cristiano Bergodi e all-in pentru „finala” cu FCU Craiova: „Va fi incredibil!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
laur_gr
laur_gr  •  13 Martie 2023, 11:42

Lucian Filip: „Suntem cea mai valoroasă echipă din campionat”... Daca nu se vede si in clasament sunt vorbe goale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează