FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

VIDEO Jucătorul care și-a contrazis patronul imediat după FCSB - Sepsi: „Nu ne-a fost frică! Am demonstrat că avem personalitate”

Roland Niczuly într-un duel cu David Miculescu
Foto: facebook/fcsb
Roland Niczuly într-un duel cu David Miculescu Foto: facebook/fcsb

Articol de , - Publicat luni, 12 februarie 2024 12:14 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 12:50

Roland Niczuly (28 de ani), portarul celor de la Sepsi, l-a contrazis pe patronul echipei, Laszlo Dioszegi, care a declarat că echipei sale i-a fost frică de FCSB în meciul de pe Arena Națională, terminat cu victoria bucureștenilor, scor 1-0.

„Am jucat timorat, ne-am temut de FCSB. N-am reușit să facem ce ne-am propus”, a declarat Laszlo Dioszegi la finalul partidei. Niczuly, căpitanul lui Sepsi, a fost însă de altă părere. 

Gigi Becali dă de pământ cu rivalii: „Kadouri şi Maduri şi ăla care are părul ăla aşa în sus. Te doare capul!”
FCSB
Gigi Becali dă de pământ cu rivalii: „Kadouri şi Maduri şi ăla care are părul ăla aşa în sus. Te doare capul!”

Portarul covăsnenilor spune că Sepsi a dominat-o pe FCSB cum nu a mai dominat nicio altă echipă din Superliga, dar că inexactitățile din atac au făcut ca Sepsi să piardă meciul. 

VIDEO Roland Niczuly: „Dacă ne era frică nu jucam așa”

„Nu am luat niciun punct din păcate. Am controlat jocul din primul până în ultimul minut, dar nu am reușit să fim exacți în ultimii 20 de metri. Ei ne-au taxat, ne-au dat gol pe minge lungă, deși antrenasem asta toată săptămâna. După gol am jucat și la risc. Păcat că nu am reușit să luăm punct. Am jucat un fotbal plăcut. 

La faza golului au fost Ciobotariu și Miculescu în fața mea, Băluță trăgea în Miculescu, care s-a ferit. Nu am mai apucat să reacționez. Nu cred că ne-a fost frică, am demonstrat asta pe teren. Dacă ne era frică nu cred că jucam doar cu minge pe jos. O echipă când joacă cu frică degajează mingile. 

Noi am demonstrat că avem personalitate, dar nu am reușit mai multe în fața porții. Am dominat copios acest meci, nu cred că am dominat sezonul ăsta nicio echipă de o asemenea manieră. 

Din păcate ei iau punctele iar noi plecăm acasă dezamăgiți. Avem nevoie mare de puncte pentru a intra în play-off. Avem emoții, este o luptă foarte strânsă. Trebuie să obținem minim 4 puncte din următoarele două meciuri de acasă”, a declarat Niczuly după meci. 

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și: 

Bulversat de ce a văzut în FCSB - Sepsi: „Nicio idee, nimic! Dacă un român făcea asta, i se retrăgea carnetul de antrenor!”
FCSB - SEPSI
Bulversat de ce a văzut în FCSB - Sepsi: „Nicio idee, nimic! Dacă un român făcea asta, i se retrăgea carnetul de antrenor!”
Alexandru Băluță, după ce a adus victoria celor de la FCSB: „Aș da orice ca să merg la Euro!”
FCSB - SEPSI 1-0
Alexandru Băluță, după ce a adus victoria celor de la FCSB: „Aș da orice ca să merg la Euro!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close