FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

FCSB se mută de pe Arena Națională: a acceptat oferta FRF! Unde va juca următorul meci

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 17:38 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 17:50

Partida dintre FCSB și Sepsi, programată pe 21 decembrie, nu se va juca pe Arena Națională, din cauza unei probleme la acoperișul celei mai mari arene din țară.

  • FCSB – Sepsi, din etapa a 15-a din Liga 1, se joacă luni, 21 decembrie. Meciul începe la 20:30 și va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look Sport+, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Echipa roș-albastră a emis un comunicat prin care anunța că meciul contra echipei antrenate de Leo Grozavu se va juca în baza FRF, de la Mogoșoaia. Astfel, FCSB a acceptat sprijinul primit de la Federația Română de Fotbal.

FCSB anunță că, în urma deciziei Primăriei București de a închide Arena Națională, din motive tehnice, partida cu Sepsi OSK, de luni seară (20:30), se va disputa pe terenul principal din cadrul Centrului Național de Fotbal de la Mogoșoaia
 – comunicat FCSB

Echipa roș-albastră mai avea și varianta stadionului „Marin Anastasovici”, din Giurgiu, dar a preferat terenul care aparține Federației.

Răzvan Burleanu: „Primăria Capitalei va rezolva problemele”

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit joi despre situația Arenei Naționale.

„Primăria Capitalei va rezolva problemele la acoperiș în cel mai scurt timp, sunt sigur. Am discutat și cu Vali Argăseală (n.r. - președintele FCSB), i-am oferit sprijinul pentru ca meciul cu Sepsi să se dispute în baza sportivă de la Mogoșoaia. 

E adevărat că suferim și la mentenanța gazonului. Ultimele investiții la nivel de infrastructură în România au fost realizate în anii '70, ne-a lipsit acest know-how de cum trebuie menținute și puse în valoarea stadioanele”, a declarat Răzvan Burleanu.

VIDEO Narcis Răducan: „Lupta pentru titlu începe în play-off. FCSB va zburda până atunci!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Cine este cel mai bine cotat jucător din Liga 1 + Cum arată cel mai valoros prim „11” + un jucător de la Dinamo are cea mai mare scădere

Un fotbalist de la FCSB costă 150 de milioane de euro! De pe urma cărui jucător speră Gigi Becali să câștige o avere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1745flo
1745flo  •  18 Decembrie 2020, 19:26

Cum unde vor juca următorul meci? Ca de obicei, pe unde apucă!

sadikul
sadikul  •  18 Decembrie 2020, 18:32

adica cum se muta ??? erau niste simpli chiriasi :)))))

ares321
ares321  •  18 Decembrie 2020, 18:17

nomazii fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează