FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 4-1

FCSB, sfătuită cum să-și rezolve marea problemă: „Din săptămâna premergătoare meciului el simte presiunea”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 14:46 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 15:53

FCSB a trecut de FC Botoșani, scor 4-1, și e pe primul loc în Liga 1, însă oficialii echipei roș-albastre sunt îngrijorați de forma lui Sergiu Buș.

Atacantul Sergiu Buș (28 de ani), schimbat la pauza meciului cu FC Botoșani, are un gol în 10 meciuri, iar Nana Falemi crede că de vină pentru prestațiile lui este presiune și că antrenorul Toni Petrea trebuie să discute cu el.

„E clar că Buș simte presiune. A fost adus la Steaua pentru că marca goluri și acum simte presiune. Mai ales că e schimbat tot timpul la pauză. Din săptămâna premergătoare meciului simte presiune că trebuie să marcheze în prima repriză.

Presiunea asta nu e bună. Cred că Toni Petrea ar putea încerca să-l ajute, să discute cu el și să îl deblocheze, să-l scape de încărcătura asta. În plus, Buș trebuie să aibă o relație bună cu Man, Tănase și Moruțan, să petreacă timp cu ei, să aibă o relație de prietenie. Așa va primi mai multe mingi și se vor simți mai bine pe teren. 

E un cumul de factori în cazul lui Buș. Ca să demonstrezi că ești un atacant bun trebuie să joci bine când ești sub presiune. Trebuie să demonstrezi la Steaua, unde e presiune. Toni Petrea ar putea să încerce să-l ajute, să discute cu el..”, a declarat Falemi la Pro X.

Sergiu Buș, ratare incredibilă în FCSB - FC Botoșani

Șeroni, fundașul central al Botoșaniului, a pierdut mingea la 10 metri de propria poartă. Olimpiu Moruțan l-a deposedat și a pasat în fața porții, unde Sergiu Buș era nemarcat. Atacantul gazdelor a trimis inexplicabil în bară, dintr-o poziție ideală. Mingea a sărit cu șansă la Dennis Man, care din a doua încercare a trimis-o în plasă.

FCSB, sfătuită cum să-și rezolve marea problemă: „Din săptămâna premergătoare meciului el simte presiunea”
FOTO: Captură TV Telekom Sport

VIDEO Narcis Răducan: „Nu mă surprinde scorul, FCSB este o echipă în creștere”

Citește și alte știri despre FCSB - FC Botoșani:

Toni Petrea nu îl vrea pe Laurențiu Reghecampf în Liga 1: „Dacă puneți așa problema, nu”

FCSB, favorită la titlu fără Gigi Becali? Fostul colaborator dezvăluie care e adevărata relație cu jucătorii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1663755793951448
Costi Costinel  •  08 Noiembrie 2020, 16:10

Doamne ce fazani ..p-aci , pe la gsp ... bus are 28 de ani !! demonstreaza sau pleaca !!aaaa daca ar avea 20/21 de ani ... poate ar merita ''sa petreaca timp si sase imprieteneasca''

Vezi toate comentariile (1)
Comentează