FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB și-a conturat deja primul „11” pentru meciul cu CFR Cluj!

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 09:00

Mai sunt două săptămâni până la ora derby-ului din Gruia dintre FCSB și CFR Cluj, însă roș-albaștrii și-au fixat deja formula de start.

FCSB îi dă bătaie la Marbella și se pregătește să pună presiune pe CFR Cluj, campioana ultimelor două ediții ale Ligii 1. Mai ales că primul duel oficial din 2020 le va opune pe cele două rivale nu doar din ultimele sezoane, confruntarea dintre ele începând furios din 2007.

FCSB știe deja „primul 11” pentru meciul cu CFR Cluj

Ambele formații se pregătesc pentru sezonul de primăvară în Spania, doar că la o distanță de peste 500 de kilometri una de cealaltă. FCSB pe Costa del Sol, la Marbella, ardelenii la Benidorm, lângă Valencia.

Dacă Dan Petrescu așteaptă să mai facă niște mutări spectaculoase în mercato, Bogdan Vintilă are conturat deja primul „11" pentru prima confruntare mare a sezonului!

FCSB, o singură modificare față de Craiova

Nu sunt mari surprize față de ultima rundă cu care roș-albaștrii au închis 2019, la 2-0 cu U Craiova. De fapt, doar una. Dispare Soiledis din echipă, grecul care s-a accidentat în acea partidă, Panțâru va fi retras ca fundaș stânga, iar Oaidă trece la mijloc.

După ani buni în care steliştii au folosit fiecare stagiu de pregătire pentru a-și cristaliza o formulă de bază, Vintilă are norocul de a se baza constant pe un nucleu bine definit în primul „11".

Sunt multe piese fixe deja în formația celor de la FCSB, pe care doar accidentările și suspendările ar putea să le scoată din echipă. Iar Vintilă nu este genul de om care să improvizeze de dragul de a o face.

Cantonament FCSB » Mirel Rădoi și-a făcut apariția la antrenamentul roș-albaștrilor

De ce Olaru nu are prim-planul

Bălgrădean, Crețu, Planici, Cristea, Panțâru, Popescu, Man, Tase și Coman sunt bătuți în cuie în primul „11". Chiar și Moruțan, care s-a revitalizat sub comanda actualului antrenor și-a fost ferit de alte accidentări.

Vintilă va avea tendința să-l folosească pe Oaidă la centru, pentru că poate face mai lesne ambele faze decât nou-sositul Darius Olaru. Jucătorul transferat de la Gaz Metan s-a implementat deja în lotul bucureștenilor, dar are același profil cu Moruțan.

Cum ar putea arăta FCSB pe 2 februarie, în Gruia

  • Bălgrădean - V. Crețu, Planici, I. Cristea, Panțâru - Oaidă, Ov. Popescu, Moruțan - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

3 goluriși două assist-uri a strâns Olaru pentru Gaz Metan în toamnă în 21 de partide

2 goluriși 4 pase decisive a oferit Moruțan pentru FCSB în 13 meciuri din actuala ediție

23 de partidea strâns Oaidă în toamnă la roș-albaștri, marcând de două ori și oferind două assist-uri

FOTO // CANTONAMENT FCSB

+12 FOTO

vezi și:

DINAMO // Dusan Uhrin, după înfrângerea cu Dynamo Dresda: „Ei au un buget de 10 ori mai mare decât noi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
magic4ever
magic4ever  •  16 Ianuarie 2020, 11:39

FCSB pierde la 2-3 goluri diferenta cu CFR...clujenii sunt net superiori la toate capitolele

189254898748309
Claude SH  •  16 Ianuarie 2020, 10:53
Postat de blatistu49 pe 16 Ianuarie 2020, 10:38

infractorul Becali este liber inca el cistiga in Mizeria de campionat FCSB u e varza f blaturi pina cind nu se ia u masuri impotriva infractorului fotbalul romanesc va ramine in mocirla vom juca in URNA a 3 a valorica din 2021 datorita mizeriei

Care urna a 3-a? Suntem deja în a 4-a. Când s-au extras grupele de calificare Norvegia a fost în urna a treia. Pe buna dreptate, ea a terminat a treia în grupa.

blatistu49
blatistu49  •  16 Ianuarie 2020, 10:38

infractorul Becali este liber inca el cistiga in Mizeria de campionat FCSB u e varza f blaturi pina cind nu se ia u masuri impotriva infractorului fotbalul romanesc va ramine in mocirla vom juca in URNA a 3 a valorica din 2021 datorita mizeriei

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close