FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB și-a luat atacant! Gigi Becali confirmă transferul: „E adevărat, ne-am înțeles”

Andrei Dumiter (22 de ani, atacant) vine la FCSB! Jucătorul lui Sepsi și-a dat acordul, după ce în urmă cu o lună a refuzat transferul la vicecampioană.
Andrei Dumiter (22 de ani, atacant) vine la FCSB! Jucătorul lui Sepsi și-a dat acordul, după ce în urmă cu o lună a refuzat transferul la vicecampioană.

Articol de - Publicat marti, 20 iulie 2021 18:43 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 21:36

Andrei Dumiter (22 de ani, atacant) vine la FCSB! Jucătorul lui Sepsi și-a dat acordul, după ce în urmă cu o lună a refuzat transferul la vicecampioană.

Sepsi și FCSB s-au înțeles în privința transferului lui Dumiter pentru suma de 350.000 de euro și 20% dintr-un viitor transfer.

Gigi Becali: „Andrei Dumiter va semna cu FCSB”

„E adevărat. Ne-am înțeles cu Sepsi, iar băiatul va semna cu noi”, a declarat Becali, patronul FCSB, pentru GSP.ro.

FCSB și-a luat atacant! Gigi Becali confirmă transferul: „E adevărat, ne-am înțeles”
Andrei Dumiter

Mutarea a fost confirmată și de Sepsi. „Ne-am înțeles repede cu domnul Becali. A avut încredere în noi, a văzut de prima dată că la Sepsi oamenii sunt corecți. Credem că afacerea se va concretiza curând”, a declarat pentru Gazetă Cornel Șfaițer, managerul general al covăsnenilor.

10.000 de eurolunar va încasa Dumiter la FCSB

100.000 de euroeste cota lui Dumiter pe Transfermarkt

În vârstă de 22 de ani, Andrei Dumiter este fost internațional român U18. A adunat 9 meciuri, un gol și două pase decisive în sezonul trecut la Sepsi. Postul său de bază este acela de extremă dreapta, dar a fost utilizat de câteva ori și ca atacant central.

În startul noului sezon, Dumiter a evoluat 10 minute în Sepsi - Clinceni 2-0.

De ce a refuzat inițial Andrei Dumiter transferul la FCSB:

Am discutat cu mulți oameni care m-au ajutat, cred că am luat decizia bună. Nu-mi pare rău că n-am mers acolo! Păi, sunt la echipa de pe locul 4 și cred că puteam fi mai sus dacă nu aveam acele probleme cu Covidul. Cu mai multă liniște, cred că puteam fi pe podium. 

Nu vreau să mă raportez la ce a fost acolo. În primul rând, m-am analizat pe mine și așa mi-am dat seama că îmi e mai bine să rămân la Sfântu Gheorghe. Când mi s-a propus să vorbesc cu domnul Becali, deja era luată decizia și am zis că nu mai are rost să discutăm

Andrei Dumiter (6 iulie)

Gigi Becali, ultimatum pentru Ondrasek

Gigi Becali îi mai acordă o șansă atacantului ceh Zdenek Ondrasek (32 de ani).

Zdenek Ondrasek a debutat la FCSB în remiza cu FC Botoșani. A fost introdus după pauză, dar nu a impresionat. La cald, Gigi Becali a transmis că nu vrea să îl mai vadă în echipă. Finanțatorul vicecampioanei s-a răzgândit.

„Tată, m-am gândit mai bine și-i mai dau o șansă lui Ondrasek ăsta. Am vorbit cu cineva si mi-a spus să-l mai văd două, trei meciuri, că e păcat de băiat. Am vorbit și eu la nervi despre el. Nu mi l-a băgat nimeni pe gât, dar de acum o să iau jucători liberi de contract doar dacă îi văd eu cum joacă. 

Dacă nu joacă nimic după aceste meciuri atunci vom discuta cu el si vom încerca să ne despărtim frumos. I-am zis si lui Meme. M-am convins eu cum stă și cu jucătorii ăștia liberi. Cu unii nu iți iese deloc”, a spus Gigi Becali, conform Prosport.

Cehul va avea o misiune și mai dificilă la FCSB după venirea lui Dumiter.

Bursa transferurilor la FCSB în această vară (mutări oficiale)

  • Antrenor: Dinu Todoran (nou)
  • VENIRI: Cordea (Clinceni), Al. Crețu (Maribor), Vucur (Hallescher), Ondrasek (Viktoria Plzen)
  • REVENIRI: Briceag (FC Voluntari), Cr. Dumitru (FC Argeș), I. Stoica (Slatina), Ducan (Turris), Horșia (Gaz Metan), Ducan (CS Mioveni)
  • PLECĂRI: Briceag (FC Voluntari), Soiledis (liber), Vukusici (liber), Buziuc (liber), L. Filip (Clinceni), R. Ion (FC Voluntari), Al. Stan (liber), Cană (Poli Iași)

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB își caută „casă” » Clubul lui Becali, alungat de un joc pe calculator!

FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi OSK și-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
kikostel
kikostel  •  21 Iulie 2021, 15:55

Aveam o parere bună despre Dumiter. Mi-am stricat-o! Singura explicație posibilă: nu poți să nu îți dorești să fii antrenat de Todoran!!!!!

rocky5
rocky5  •  21 Iulie 2021, 10:07

E foarte șmeker Șvaițer ăsta! A vândut o rezervă cotată la 100k, cu 300! Probabil nici el nu credea ca-și găsește prostul...:)))

nnnn
nnnn  •  21 Iulie 2021, 09:43
Postat de hermannstadtul pe 20 Iulie 2021, 23:40

Vaaaai, da ce-l mai admirai pe Dumi ăsta când la pus impresarul să refuze. Acum e ciuruc, că impresarul care te comandă nu papă nimic. Ipocritule!

Urâtă boala mai ai băi Lașlaș. Numai impresari și conspirații ai in teasta aia aburita de alcool.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează