FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali l-a scos la licitație pe Florin Tănase » Suma pe care vrea să o obțină și unde sunt cele mai mari șanse să-l vândă: „Sunt discuții”

Articol de , - Publicat duminica, 31 mai 2020 17:37

După 4 sezoane în tricoul celor de la FCSB, Florin Tănase (25 de ani) poate pleca în această vară.

În august 2016, Florin Tănase a costat 1,5 milioane de euro, acum Becali speră să obțină pe el o sumă cuprinsă între 4 și 5 milioane de euro. Asta deși cota lui de piață ar fi undeva la 2,2 milioane €, conform estimărilor transfermarkt.com. Căpitanul vicecampioanei a fost în atenția celor de la New York Red Bulls (SUA), dar de el s-au interesat și nemții de la VfB Stuttgart. Acum, Florin poate ajunge în Italia. 

„Totul e la nivel de discuții, nimic oficial. Sunt mai multe formații interesate de Florin, dar trebuie să treacă balamucul cu pandemia", a spus pentru GSP un personaj important din fotbalul românesc. 

Pragul de 7-8 milioane pentru FCSB

Ioan Becali recunoaște că în această perioadă a primit mai multe telefoane, cu oferte importante pentru jucătorii FCSB: „Florin Tănase o să fie vândut cu 4 milioane de euro". Giovanni a mai dezvăluit: „Am primit multe telefoane! Lumea se interesează mai mult de Coman. Însă totul se învârte pe la 7-8 milioane de euro. Nimeni nu trece de pragul ăsta. Oferta din America e foarte serioasă, dar nu ce și-a dorit FCSB”. 

„Domnul Becali a spus că suma de 5 milioane e prea mică pentru  mine, dar eu nu cred. E o sumă bună. Nu mă văd plecat, deși nu se ştie niciodată. Îmi doresc să câştig un trofeu cu FCSB”
- Florin Tănase, atacant FCSB 

2,60e cota pentru transferul lui Tănase în MLS și 5,00 pentru o plecare în Turcia

Tănase are afaceri cu haine 

Florin Tănase și iubita lui, Medeea Turcescu, au investit într-un business vestimentar. Medeea vinde haine și accesorii vestimentare. Comenzile se fac exclusiv online. Primele care au decis să facă rezervări pentru rochițe sau costume special realizate au fost chiar prietenele ei, iubitele jucătorilor de la FCSB, care au și ajutat-o pe iubita lui Tănase să popularizeze în mediul virtual produsele pe care aceasta le vinde. 

VIDEO / Jucătorii FCSB trag tare la antrenamentele care au loc la baza din Berceni

Citește și alte știri despre FCSB:

Au apărut noile cote la titlu în Liga 1 » Pe cine văd bookmakerii principala contracandidată pentru CFR Cluj

FCSB. Avertisment important primit de jucătorii din Liga 1: „Antrenamentele o să fie riscante!” + măsuri luate în sălile de sport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  01 Iunie 2020, 11:31
Postat de lake1001 pe 31 Mai 2020, 21:34

Acum serios vorbind, acest jucător e jalnic, nici măcar de divizia B. Nu ştie cu mingea, nu are şut, tehnică, rezistenţă, nu are nimic. Ce sa vinzi. Sunt român si aş fi fericit să ajungă la Real Madrid !

Pai la cum l-a zugravit gesepeul - perla, armasar de rasa, etc... - sigur face 20 meleoane...

iung811
iung811  •  31 Mai 2020, 22:11

Il vinde cu tot cu piscina, sa aiba unde sa se arunce. Dar piscina e mai scumpa!!!

111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  31 Mai 2020, 21:52

Sî iei nulitatea asta simulantă e ca și cum ai importa nisip în Sahara ...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează