FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB și Craiova luptă pe piața transferurilor pentru un jucător din Liga 1: „S-au gândit că aș fi bun”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 11:20 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 12:23

Portarul Răzvan Pleșca (37 de ani) a dezvăluit că FCSB și CS U Craiova au vorbit cu echipa sa, Gaz Metan, pentru un posibil transfer, dar medieșenii au refuzat să-l lase să plece.

Înainte de a-l lua pe Cătălin Straton, pentru meciul cu Slovan Liberec, din turul III din preliminariile Europa League, FCSB s-a interesat de Răzvan Pleșca, în timp ce Craiova s-a interesat de Pleșca pentru a-l înlocui pe Mirko Pigliacelli. 

„A fost un interes din partea celor de la Craiova și celor de la FCSB. Să nu se înțeleagă că eram în capul listei, probabil că s-au gândit că aș fi bun. Eu nu am apucat să discut foarte mult cu noul președinte al Gazului, Vali Iordănescu. Am vorbit cu Flavius Boroncoi, team managerul. El m-a ținut la curent.

FCSB și Craiova luptă pe piața transferurilor pentru un jucător din Liga 1: „S-au gândit că aș fi bun”

Știu că Vali Iordănescu a amânat vreo săptămână să dea un răspuns Craiovei, iar vineri am fost sunat și mi s-a zis că ar fi o discuție între conducerile de la FCSB și Mediaș. Dar răspunsul a fost negativ. Da (n.r- nu a fost lăsat să plece). După ce a plecat Marius Constantin la Craiova, probabil că Vali Iordănescu s-a gândit că fanii nu ar accepta să plec și eu.

Eu nu sunt supărat. Nu sunt disperat să plec. M-am stabilit aici. Am zis că aș fi bucuros să ajung la unul dintre cele două cluburi, dacă dacă nu mă lasă să plec, îi înțeleg. Dacă mergeam acolo, tot rezervă eram”, a declarat Răzvan Pleșca la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Pleșca este la Gaz Metan din 2010, fiind împrumutat în sezonul 2015-2016 la FC Botoșani. A mai fost legitimat la FC Național și Poli Iași.

VIDEO Dumitru Dragomir după Backa Topola - FCSB: „Ce rău am ajuns, fraților!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Detalii despre transferul lui Florinel Coman: „Ăsta e prețul corect! Dar se pot întâlni la mijloc”

EXCLUSIV Scandal intern la Craiova! Un fost mare fotbalst al oltenilor ar fi cel care-i deranjează pe Bergodi și pe jucători

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
fc_faliment_fcsb
fc_faliment_fcsb  •  20 Septembrie 2020, 12:38

Ce-ai făcut măi Gigi, te-a bătut Steaua? Și la tine acasă, în Berceni. :)) Nu ziceai tu că ești puternic și că îi vei opri? :))

antihotie
antihotie  •  20 Septembrie 2020, 12:35

Femeia de serviciu ar fi scris un articol mai bun. Cum poate cineva sa scrie in titlu ca fcsb si Craiova se lupta (la prezent) pt Plesca cand in articol portarul declara ca transferul nu s-a materializat, presupusul transfer netrecamnd de faza tatonarilor in cazul Craiovei, fecesebeul nici atat. Articol scris cu mopul in mana.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  20 Septembrie 2020, 12:33

Aolooo da terminați cu Pleșca asta! Toată vara ați vb de el, îl vreți transferat sau cum???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează