FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

FCSB și Dinamo au pus ochii pe același stadion! Cerere oficială a roș-albaștrilor

Următorul derby FCSB - Dinamo va avea loc pe „Arena Națională” +49   FOTO
Următorul derby FCSB - Dinamo va avea loc pe „Arena Națională”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 19:23 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 14:44

FCSB dorește să dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Arcul de Triumf”, una dintre cele 3 arene noi construite în București. În acest sens, roș-albaștrii ar fi înaintat deja o cerere către MTS.

Odată cu închiderea Arenei Naționale, stadionul pe care FCSB a disputat primele 2 meciuri de pe teren propriu din acest sezon (cu Shirak și Viitorul), echipa lui Gigi Becali s-a văzut nevoită să se mute la Giurgiu, unde a jucat partidele cu Slovan Liberec și FC Argeș.

Între timp, roș-albaștrii și-au îndreptat atenția către stadionul „Arcul de Triumf”, primul finalizat dintre cele 3 arene noi din București. FCSB a depus o cerere oficială la Ministerul Tineretului și Sportului (beneficiarul arenei) pentru a putea evolua pe stadionul central al Capitalei, potrivit sport.ro. 

Acesta va fi predat de către CNI (Compania Națională de Investiții) către MTS la începutul lunii octombrie. MTS va fi responsabilă cu organizarea evenimentelor sportive pe arena aflată în posesie.

Și Dinamo vrea pe „Arcul de Triumf”

FCSB nu este singura echipă de fotbal din București care a pus ochii pe micuța arenă. Dinamo, prin vocea șefului Pablo Cortacero, a dezvăluit că ia în calcul să evolueze pe „Arcul de Triumf” în viitor.

„Este o opțiune. Îmi place acel stadion, este foarte frumos. Poate este un pic mic, dar în acest moment evaluăm și așteptăm să vedem noul stadion pe care vom juca”, a spus Cortacero pentru sursa citată.

Următorul meci al celor de la FCSB va avea loc chiar în compania lui Dinamo. Cu această ocazie, roș-albaștrii vor reveni pe „Arena Națională”, marele derby fiind cel care va redeschide cel mai mare stadion al țării, închis la începutul lunii din cauza stării deplorabile a gazonului.

+41 FOTO

Caracteristici stadion „Arcul de Triumf”:

  • locuri: 8.207
  • pe lângă terenul de fotbal, complexul va mai cuprinde: spații urbane exterioare, parcare subterană, centru pentru recuperarea sportivilor cu camera hiperbară pentru terapie oxigen, aparatură medicală specifică de recuperare, piscină, saună, sală de conferință și zonă VIP. Costul lucrărilor este de 24 de milioane de euro.

Citește mai multe știri din Liga 1:

DINAMO. Florin Prunea l-a tras deoparte pe Cosmin Contra: „Ai grijă, altfel vei păți ce au pățit alții mai mari decât tine!”

FCSB. Toni Petrea primește întăriri înaintea derby-ului cu Dinamo » 3 nume importante au ieșit negativ la testările COVID

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
flick2020
flick2020  •  30 Septembrie 2020, 17:34
Postat de prapadlafcsb pe 29 Septembrie 2020, 20:05

Cum a sărit fina din schema...

Solicitarea e facuta cu mult inainte de alegeri. Dar nu pricep ce vrea dinamo, parca avea stadion, nu ?

gazistu
gazistu  •  30 Septembrie 2020, 00:08

si atunci in Ghencea vor juca rugby "Stejarii" ?? __________________________________ *pe stadion de Rugby se joaca fotbal si pe cel de fotbal, ar trebui sa se joace Rugby, nu?

creeperno
creeperno  •  29 Septembrie 2020, 22:42

Daca avem bani de arena, nu ne trebuie niciun arc

Vezi toate comentariile (12)
Comentează