FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

FCSB și FRF, mesaje după dispariția lui Martin Tudor: „Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!”

Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit la 43 de ani +22   FOTO
Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit la 43 de ani

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 13:00

Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit la 43 de ani, din cauza unui infarct. FCSB și Federația Română de Fotbal și-au luat rămas bun de la goalkeeper prin intermediul unor comunicate oficiale.

  • Tudor a murit în casa prietenei lui, în bucătărie. Acesta se afla la masă, iar după ce s-a ridicat s-a simțit rău. În prezent, trupul lui Martin Tudor se află la spital pentru autopsie.

Tragedie în fotbalul românesc: Martin Tudor a murit la 43 de ani

Federația Română de Fotbal regretă dispariția, la vârsta de 43 de ani, a lui Martin Tudor, fost antrenor cu portarii la echipa națională a României. Sincere condoleanţe familiei și celor apropiați!”, a fost mesajul FRF.

Dumnezeu să te odihnească, Martin Tudor! FCSB își exprimă regretul la auzul veștilor șocante legate de dispariția fostului portar Martin Tudor, la vârsta de 43 de ani. 

Acesta a îmbrăcat tricoul Stelei timp de șase sezoane, în care a câștigat două titluri de campion al României și o Supercupă a României. Clubul nostru transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!”, au scris și cei de la FCSB.

#tragedie #martin #tudor Dumnezeu să te odihnească, Martin Tudor! FCSB își exprimă regretul la auzul veștilor șocante...

Posted by FCSB on Monday, March 30, 2020

Martin Tudor a murit după un infarct. Fostul portar al Stelei avea 43 de ani

+18 FOTO

Martin Tudor s-a născut la Avrig, pe 10 iunie 1976. A debutat la Jiul Petroșani la 20 de ani, iar în 1997 a semnat cu Olimpia Satu Mare. După doar doi ani a ajuns la Steaua și s-a impus rapid în poarta echipei roș-albastre, câștigând duelul cu Eugen Nae și Tibi Lung și fiind decisiv în victoriile Stelei.

Martin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și U Cluj. S-a retras în 2010 și a devenit antrenor cu portari. A antrenat la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României. Ca jucător are trei trofee cu Steaua: 2 titluri de campion (2001, 2005) și o Supercupă (2001).

Citește mai multe informații despre decesul lui Martin Tudor:

Foștii colegi ai lui Martin Tudor de la Steaua, devastați: „Sunt șocat! Ce tragedie!”

Martin Tudor avea probleme cardiace mai vechi » În 2019, suferise un preinfarct într-un cantonament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Martie 2020, 16:08

Dumnezeu sa te ierte,unul dintre noi Martin Tudor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează