FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

Foștii colegi ai lui Martin Tudor de la Steaua, devastați: „Sunt șocat! Ce tragedie!”

Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit la 43 de ani, din cauza unui infarct +22   FOTO
Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit la 43 de ani, din cauza unui infarct

Articol de , , - Publicat luni, 30 martie 2020 12:27

Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a murit la 43 de ani, din cauza unui infarct. Adrian Neaga, Daniel Oprița și Sorin Paraschiv, cândva colegi cu goalkeeperul care a mai jucat de-a lungul carierei la CFR Cluj sau Olimpiu Satu Mare, au fost șocați de această veste tragică.

  • Tudor a murit în casa prietenei lui, în bucătărie. Acesta se afla la masă, iar după ce s-a ridicat s-a simțit rău. În prezent, trupul lui Martin Tudor se află la spital pentru autopsie.

Tragedie în fotbalul românesc: Martin Tudor a murit la 43 de ani

„Nu-mi vine să cred! Este o veste... Stau pe telefoane și eu. Era la Reșița cu treabă. Nu știu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Îmi pare atât de rău. Nici nu stiu ce să mai zic...", a spus, răvășit, Oprița.

Un caracter incredibil. Cât am împărțit vestiarul Stelei nu l-am auzit să supere pe nimeni ori să fie cineva supărat pe el. Iubit de toți jucatorii, antrenorii și, mai ales, suporterii Stelei. O pierdere imensă. Dumnezeu să-l odihnească. Am aflat de la Daniel Oprița. Nu stiu foarte multe, doar că era la Reșița”, a declarat Sorin Paraschiv pentru GSP.RO.

„Sunt șocat! Nu pot să vorbesc de Tudorică... Nu-mi vine să cred! Înțelegeți-mă, va rog!”, a afirmat și Adrian Neaga.

„Sunt devastat... Am aflat acum vestea. A făcut infarct, săracul! Nu-mi vine să cred. Ce tragedie! Știu doar că era la Reșița și a făcut infarct. N-a mai putut fi salvat. Dumnezeu să-l ierte" - Gheorghe Chivorchian

„Nu-mi vine să cred... Cum să moară Marin Tudor? Doamne, Dumnezeule! Ce veste proastă... Nu se poate. Nu se poate! Nu-mi vine să cred așa ceva. Dumnezeu să-l ierte. N-am cuvinte" - Dani Coman

„Eu am fost coleg cu el la Steaua între 2004 și 2005. După, pentru că aveam nevoie de un băiat serios, am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un băiat serios, muncitor. Și foarte tânăr. Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred... Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la așa ceva. Dumnezeu să-l ierte" - Dorinel Munteanu

+18 FOTO

Martin Tudor a murit după un infarct. Fostul portar al Stelei avea 43 de ani

Martin Tudor s-a născut la Avrig, pe 10 iunie 1976. A debutat la Jiul Petroșani la 20 de ani, iar în 1997 a semnat cu Olimpia Satu Mare. După doar doi ani a ajuns la Steaua și s-a impus rapid în poarta echipei roș-albastre, câștigând duelul cu Eugen Nae și Tibi Lung și fiind decisiv în victoriile Stelei.

Martin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și U Cluj. S-a retras în 2010 și a devenit antrenor cu portari. A antrenat la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României. Ca jucător are trei trofee cu Steaua: 2 titluri de campion (2001, 2005) și o Supercupă (2001).

Dumnezeu să-l ierte!

Citește mai multe știri din Liga 1:

De ce se plâng cluburile din Liga 1? Guvernul le-a ajutat deja să scadă drastic cheltuielile

Răzvan Marin, Gică Popescu și Ionuț Negoiță, donații pentru Teledonul Antenei » Șeful lui Dinamo a oferit 100.000 de euro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Martie 2020, 16:09

Dumnezeu sa te ierte,unul dintre noi Martin Tudor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează