FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, șanse mari să rezolve azi al doilea transfer al iernii: „Cluburile au ajuns la un acord”

Denis Haruț (în dreapta, în duel cu Sorescu) ar putea fi prezentat azi la FCSB
Denis Haruț (în dreapta, în duel cu Sorescu) ar putea fi prezentat azi la FCSB

Articol de - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 15:45 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 17:07

După ce l-a transferat pe fundașul stânga Risto Radunovic, de la Astra, FCSB ar putea să realizeze azi a doua mutare a iernii: fundașul dreapta Denis Haruț (21 de ani), de la FC Botoșani.

UPDATE ora 17:00. Cluburile au ajuns la un acord, anunță impresarul lui Denis Haruț

De ultimă oră, FCSB și FC Botoșani s-au pus de acord asupra sumei de transfer, principalul aspect pe care Gigi Becali și Valeriu Iftime trebuiau să-l rezolve astăzi. „Cluburile s-au înțeles, mai sunt doar câteva detalii de pus la punct”, a declarat, pentru GSP.ro, de la negocieri, Florin Vulturar, agentul lui Denis Haruț. 

UPDATE 15:55. Valeriu Iftime confirmă negocierile cu FCSB

„Am avut o primă discuție prin impresar. Încă nu am ajuns la o concluzie. Urmează să mă aud cu domnul Becali, să tragem linie, să adunăm, să scădem, să ieșim bine”, a spus Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

Știrea inițială:

Sursele GSP.ro dezvăluie că Gigi Becali, patronul FCS, se întâlnește acum cu impresarul Florin Vulturar pentru a negocia ultimele detalii ale transferului internaționalului de tineret Denis Haruț. 

În acest moment, este o diferență de 100.000 de euro între suma cerută de Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, și ceea ce oferă echipa roș-albastră. Totuși, dsunt șanse mari ca transferul să se facă pe o sumă de un pic peste 500.000 de euro.

FCSB. Gigi Becali, șanse mari să rezolve azi al doilea transfer al iernii: „Cluburile au ajuns la un acord”
Denis Haruț
  • Denis Haruț este un fundaș dreapta de 21 de ani, care poate juca și ca fundaș central. Are 4 selecții pentru România U21 și 15 meciuri în acest sezon pentru FC Botoșani

1.000.000e cota lui Haruț pe transfermarkt

Cum ar putea arăta FCSB în 2021: Vlad - Haruț, Cristea, Miron, Radunovic - Moruțan, Simion, Olaru - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

VIDEO  Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV. Gigi i-a șocat și pe arabi! Pretenția de ultralux la transferul lui Moruțan

Gigi Becali are o nouă superofertă pe masă » 7 milioane de euro pentru un titular!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  05 Ianuarie 2021, 19:23

inca un jucator slab. Asta e ciobanul: un perfid!

kingjohn
kingjohn  •  05 Ianuarie 2021, 18:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

bai baieti,aducetii aminte acelei moluste *** ca a facut un pariu cu mine ca se retrage de pe gsp daca nu promoveaza clona fc r,clona fc r nu numai ca nu a promovat dar a terminat pe ultimul loc in playoff,iar *** gazev nu s-a tinut de cuvant,mai mult a reintrat dupa nicic o jumatate de ora dupa pierderea pariului pe gsp: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/uta-rapid-1-2-play-off-liga-2-cronica-meciului-605632-comentarii-pagina4.html salvati undeva linkul ala sau intrabti-ma de el daca nu il mai gasiti. vi-l dau de fiecare data. trebuie sa vada toti ca antistelistii sunt niste suoameni ce nu merita niciun pic de respect,doar flegme.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kingjohn
kingjohn  •  05 Ianuarie 2021, 18:32

acum in sfarsit avem si noi fundasi laterali de calitate. cristea hai sa spun ca face treaba buna ca fundas central si mai da goluri,dar mai avem nevoie urgent si de un fundas central masiv,miron nu cred ca mai poate face fatza. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează