FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB - SEPSI 1-1

FCSB și Sepsi au cerut câte un penalty, Crăciunescu a dat verdictul: „Unul singur a fost”

Ion Crăciunescu  (70 de ani) a dat verdictul în cazul celor două posibile penalty-uri, câte unul cerut de fiecare tabără. +28   FOTO
Ion Crăciunescu (70 de ani) a dat verdictul în cazul celor două posibile penalty-uri, câte unul cerut de fiecare tabără.

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2020 23:57 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 00:07

FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 1-1 (Cristea '30, Fofana '37), în etapa cu numărul 15 din Liga 1. Ion Crăciunescu  (70 de ani) a dat verdictul în cazul celor două posibile penalty-uri, câte unul cerut de fiecare tabără.

Prestația brigăzii conduse de Horațiu Feșnic a nemulțumit pe toată lumea. Primii care au cerut lovitură de la 11 metri au fost cei de la FCSB, în minutul 40, la un duel între Octavian Popescu și Gabriel Vașvari. 

  • Ion Crăciunescu a dat verdictul, în emisiunea „Digi Sport Special”: „După părerea mea a fost penalty!”

Penalty FCSB, decizie corectă în cazul lui Sepsi

Leo Grozavu a fost vehement la adresa lui Horațiu Feșnic, considerând că ar fi trebuit să beneficieze de penalty, la un duel dintre Moruțan și Aganovic, petrecut la jumătatea reprizei secunde.

  • Crăciunescu îl contrazice: „Un jucător are dreptul să se interpună între adversar și minge, dacă se află la distanță de joc de minge. Ce înseamnă asta? Nimeni nu a specificat, în niciun regulament exact, dar în general, până în 2 metri. După părerea mea, dacă Moruțan are prim-planul, e dreptul lui. Nu mișcă picioarele din pământ. Nu am văzut că l-a busculat. Din punctul meu de vedere nu e penalty”.

Leo Grozavu: „Arbitrii ne pun mâna la gură! Unele echipe sunt protejate” + Atac la adresa lui Valentin Crețu

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Sepsi 1-1:

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+24 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB - Sepsi 1-1:

Jucătorul dorit de granzii FCSB, CFR Cluj și Craiova, aproape de un transfer în străinătate! Ce antrenor român îl dorește sub comanda sa

FOTO Mihai Stoica, enervat de arbitrajul lui Horațiu Feșnic + Toni Petrea către Grozavu: „Bate-i, bă, pe ai tăi, că atât ştii”

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  22 Decembrie 2020, 14:08

Cracanescule nu mai bine jucam fotbal american si avem voie si la placaje ;))

1226675807453847
Traian Schiopu  •  22 Decembrie 2020, 10:13

Cred că are dreptate Crăciunescu pentru simplul motiv că înregistrarea fazei cu penalty-ul cerut de FC Steaua Bucuresti nu este de găsit. Nici pe cotidienele de sport nici pe YOUTUBE.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează