FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alegeri la FCSB » Surpriză de proporții! Edward Iordănescu, la retrogradare în sondaje: „Mai bine rămâne Teja!” » TOP 6 preferințe: favoritul microbiștilor să vină la roș-albaștri

Edward Iordănescu nu i-a impresionat până acum pe fanii steliști
Edward Iordănescu nu i-a impresionat până acum pe fanii steliști

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2019 09:42

NOUL ANTRENOR FCSB // Cum zilele lui Mihai Teja pe banca FCSB-ului sunt numărate, acesta urmând să fie demis după partida din ultima etapă cu CFR Cluj, Gigi Becali a început deja să caute numele viitorului înlocuitor. Iar acesta va fi, cel mai probabil, Edward Iordănescu, actualul tehnician al lui Gaz Metan. 

Doar că varianta Edi Iordănescu nu e considerată una plauzibilă de majoritatea celor care au votat într-un sondaj GSP.ro.

Deși ultrașii steliști au împânzit baza din Berceni cu mesaje anti-Marius Șumudică, antrenorul lui Al-Shabab e pe primul loc în topul preferințelor microbiștilor pe site-ul Gazetei. 

În sondajul la care participaseră până miercuri seara aproape 35.000 de respondenți, Șumudică a fost votat de 33% dintre aceștia, adică de către 11.300 de cititori. 

Pe locul secund se află, surpriză, Devis Mangia, fostul antrenor al lui CSU Craiova, în timp ce pe locul 3 în topul preferințelor microbiștilor se situează Laurențiu Reghecampf, antrenor care are șanse infime s-o părăsească pe Al-Wasl pentru o revenire la FCSB.

Edward Iordănescu nu e pe placul fanilor!

Varianta aleasă de Becali, Edward Iordănescu, nu beneficiază de prea multă încredere. Doar 8% dintre cei care au votat l-ar vrea pe Iordănescu la FCSB, adică 2.600 de respondenți.

Interesant e că procentul celor care vor ca Mihai Teja să continue la FCSB e chiar mai mare decât cel care și l-ar dori pe Iordănescu jr. pe banca roș-albaștrilor! 13% dintre cei care au participat la sondaj și-ar dori ca Teja să continue, o dorință care nu are însă cum să se materializeze.


Click pe imagine pentru zoom!

Poți vota în continuare în sondajul găzduit de GSP.ro. Tu pe cine vrei la FCSB? 

Vezi și: Cine mai înțelege ceva? Gigi Becali dezvăluie dialogul avut cu Edward Iordănescu: „Va avea cea mai mare libertate, doar că eu fac transferurile!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1656090374462962
Victor Kandalakis  •  16 Mai 2019, 17:26

de cand in fotbal au intrat inculti, hoti totul este prost! Pana si comentatorii ziaristi sunt niste oameni de nimic chiar as spune fara retinere prosti...il suna si ii cere parerea ciobanului, il intreaba cum au jucat Bacelona Ajax, M C si incultu cu vocabularul lui de cioban comenteaza..iar ziaristi, cam la acelas niel cu el..scriu articole NUMAI despre fcsb. Aceasta *** umana se declara ..trimisul lui Dumnezeu...un hot, incult, *** cu 2 clase... Ganditi-a ziaristilor cand scrieti ce ascultati *** ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  16 Mai 2019, 11:46

Cum se face ca apar astfel de "sondaje" ori de cate ori FCSB trebuie sa ia o decizie capitala pentru viitorul echipei? Cine are interesul sa destabilizeze FCSB? Este firesc sa se "nasca" fel de fel de mesaje destabilizatoare, atata timp cat in presa apare zilnic articole cu venirea lui Sumudica la FCSB, sondaje canalizate unidirectional, sondaje care sunt firesc sa fie anti ceilalti pretendenti dupa ce o mana de asa-zisi "suporteri" au scris pe zidurile bazei de antrenament un mesaj anti Sumudica! De fapt ideea celor care vor sa destabilizeze FCSB este una clara: Nu il vrem pe Sumudica antrenor, dar nici cei care ar intra in competie cu el... nu au nici o sansa pentru ca Sumudica ar fi preferat in sondaje! Chiar atat de *** il cred acesti indivizi pe Becali? de fapt Becali isi merita soarta pentru ca singur si-o face cu gura lui ***, un laudaros care-si pune poalele in cap inainte de a finaliza o actiune de mare impact pentru viitorul echipei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103196710874764
Dizidentul Inutil  •  16 Mai 2019, 11:34

continuare... sumudica este antrenor de cartier smecheras gen piturca. adica stiu sa mearga la cisig pe cacealma si de multe ori au reusit. nu cred ca sumi poate face ceva la fcsb. ar incepe in forta dar incetu cu incetul va pierde vestiarul. imi plac antrenorii care au control asa cum era protasov nu monkey nu cu gura mare ca deh atacul este cea mai buna aparare. emrich ienei a fost un domn. pisti covaci si mai sint bergodi care au un caracter si un mod de manifestare cit se poate de controlabil aratind tarie de caracter. asa ca in acest moment cred ca mangia este cea mai buna alegere daca nu va ramine teja caruia ar trebui sa i se dea credit. asa ca eu cred a te duce la pomul laudat cu sacul este o mare eroare in acest moment.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează