Comentarii (14)
Alexandru Chis  •  16 Mai 2019, 11:46

Cum se face ca apar astfel de "sondaje" ori de cate ori FCSB trebuie sa ia o decizie capitala pentru viitorul echipei? Cine are interesul sa destabilizeze FCSB? Este firesc sa se "nasca" fel de fel de mesaje destabilizatoare, atata timp cat in presa apare zilnic articole cu venirea lui Sumudica la FCSB, sondaje canalizate unidirectional, sondaje care sunt firesc sa fie anti ceilalti pretendenti dupa ce o mana de asa-zisi "suporteri" au scris pe zidurile bazei de antrenament un mesaj anti Sumudica! De fapt ideea celor care vor sa destabilizeze FCSB este una clara: Nu il vrem pe Sumudica antrenor, dar nici cei care ar intra in competie cu el... nu au nici o sansa pentru ca Sumudica ar fi preferat in sondaje! Chiar atat de *** il cred acesti indivizi pe Becali? de fapt Becali isi merita soarta pentru ca singur si-o face cu gura lui ***, un laudaros care-si pune poalele in cap inainte de a finaliza o actiune de mare impact pentru viitorul echipei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

serg_iordan  •  16 Mai 2019, 10:42

Dacă printre cei enumerați îl puneati și pe gg sigur obținea cel puțin 20%

poison  •  16 Mai 2019, 10:13

Repetarea sintagmei "ultrasii FCSB" în toate articolele despre Edi si Sumudica e un indiciu clar că GSP se transformă în ziar de bancuri.

lapusneanul  •  16 Mai 2019, 09:50

ros-albastrii ?:)..echipa fcfcsb are culorile galben-albastru..

Victor Kandalakis  •  16 Mai 2019, 17:26

de cand in fotbal au intrat inculti, hoti totul este prost! Pana si comentatorii ziaristi sunt niste oameni de nimic chiar as spune fara retinere prosti...il suna si ii cere parerea ciobanului, il intreaba cum au jucat Bacelona Ajax, M C si incultu cu vocabularul lui de cioban comenteaza..iar ziaristi, cam la acelas niel cu el..scriu articole NUMAI despre fcsb. Aceasta *** umana se declara ..trimisul lui Dumnezeu...un hot, incult, *** cu 2 clase... Ganditi-a ziaristilor cand scrieti ce ascultati *** ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dizidentul Inutil  •  16 Mai 2019, 11:34

continuare... sumudica este antrenor de cartier smecheras gen piturca. adica stiu sa mearga la cisig pe cacealma si de multe ori au reusit. nu cred ca sumi poate face ceva la fcsb. ar incepe in forta dar incetu cu incetul va pierde vestiarul. imi plac antrenorii care au control asa cum era protasov nu monkey nu cu gura mare ca deh atacul este cea mai buna aparare. emrich ienei a fost un domn. pisti covaci si mai sint bergodi care au un caracter si un mod de manifestare cit se poate de controlabil aratind tarie de caracter. asa ca in acest moment cred ca mangia este cea mai buna alegere daca nu va ramine teja caruia ar trebui sa i se dea credit. asa ca eu cred a te duce la pomul laudat cu sacul este o mare eroare in acest moment.

Dizidentul Inutil  •  16 Mai 2019, 11:30

nu pot spune ca edi iordanescu este un antrenor de doi lei este unul mediocru si atit. de la petreceri a ajuns antrenori cu tatuca in fata si cu influentele politice. toti stiu asta si chiar vorbesc. este extrem de precaut chiar fricos. nu are staif de a tine un vestiar decit din copii pe cind cei care vin azi au anume faime si bani iar tu trebuie sa ii convingi ca esti antrenor si barbat in adevaratul sens al cuvintului. ma uitam cum incearca sa dovedeasca plecarea usoara de la medias daca se pune problema de acel contract beton. categoric ca ii suride fcsb care merge in cupe nu mai trebuie sa o ia de la inceput cu un medias care se va destrama datorita problemelor financiare si va ajunge o echipa de jmatea clasamentului. priviti la astra. il inteleg ca pune conditii dar eu cred ca i s-a facut prea multa reclama pentru nimic. neagoe a dovedit ca stie sa tina o echipa in mina. are experienta si este un antrenor bun. dar cel mai bun ramine mangia fara discutie. are un cv-eu clar si este un antrenor cu personalitate . cel putin pentru romania. categorica ca si un rednic ar fi fost colosal dar in anume conditii. teja este un teoretician bun si de caracter iar eu cred ca in aceste momente trebuia tinut nu dat afaa aiurea penru ca "jiji" apleaca urechea la toti desteptii din fotbalul romanesc care de ani de zile o zguduie si nu fac nimic. toti stiu pina ii pui acolo sa faca treaba. reghe este un antrenor bun dar se pierde in detalii de doi lei. sumudinca este d

Calin Radulescu  •  16 Mai 2019, 11:06

Edi Iordanescu e un antrenor de 2 lei... A observat toata lumea... Nu e o noutate... Sumudica e cea mai buna solutie... Acum ce sa facem sa ne luam dupa 200 de ultrasi ***, care nu gandesc cu capul si le place pe locul 2. #faraPanarameDeAntrenori

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison  •  16 Mai 2019, 10:14
Postat de lapusneanul pe 16 Mai 2019, 09:50

ros-albastrii ?:)..echipa fcfcsb are culorile galben-albastru..

Galben-bleu mai exact. Galben-albastri sunt PETROLUL PLOIEȘTI.

Nicolae Grecu  •  16 Mai 2019, 10:11

Eu zic să se desființeze posturile de manageri și antrenori în fotbalul românesc și să se pună suporteri în loc.

  • 1
  • 2
Comentează