FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali nu renunță la plan, chiar dacă are varianta Arcul de Triumf » FCSB, o nouă cerere pentru a juca în Ghencea

Articol de , , - Publicat duminica, 04 iunie 2023 17:19 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 22:21

Gigi Becali nu renunță la ideea de a o duce pe FCSB pe stadionul Ghencea.

Chiar dacă are varianta Arcul de Triumf, în perioada în care Arena Națională FCSB va relua și procedurile prin care speră să obțină dreptul de a evolua pe arena din Ghencea.

Deși stadionul a fost deja inaugurat de 2 ani, iar FCSB și-a dorit să joace acolo și a solicitat oficial acest lucru, până acum a primit doar refuzuri.

FCSB și-a găsit stadion! Nu se mută la Târgoviște, cum anunțase Gigi Becali
FCSB
FCSB și-a găsit stadion! Nu se mută la Târgoviște, cum anunțase Gigi Becali

FCSB, o nouă cerere de a juca în Ghencea

Între conducerea CSA Steaua și FCSB e un război care se poartă mai ales în instanțe. În urmă cu aproape 10 ani, Gigi Becali a fost deposedat de marca Steaua, după care a fost și alungat din Ghencea, unde jucase peste 90% din meciuri în perioada 2003-2013. 

Conducerea roș-albaștrilor va trimite din nou solicitări în zilele viitoare, prin care va cere să-i fie permis să închirieze arena respectivă, atât pentru meciurile de campionat, cât și pentru cele din Europa

CSA Steaua, echipa din liga secundă, nu va avea meciuri în Ghencea, măcar în a doua jumătate a lunii iulie, fiindcă Liga 2 va debuta abia în primul weekend din august. 

Un motiv pentru care stadionul Steaua e dorit de FCSB mai mult decât Arcul de Triumf e afluența mare de spectatori pe care clubul lui Becali a avut-o în sezonul recent încheiat. Exclusiv la jocurile din campionat, media de fani acasă a fost, de departe, cea mai mare din campionat și a trecut de 15.000. Capacitatea arenei de la Arc e de sub 9.000 de locuri, în vreme ce în Ghencea sunt disponibile 30.000 de scaune.

Citește și: 

Rangers renunță la Olaru » Ce ar fi blocat transferul în Scoția

Arena din Ghencea i-a adus ghinion lui FCSB » CSU Craiova a cucerit și Supercupa de Tineret, la capătul unei partide disputate pe stadionul Stelei

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
Vvvvvv
Vvvvvv  •  05 Iunie 2023, 11:04

Il intereseaza o chirie pe 7 ani la Ghencea Civil

song
song  •  05 Iunie 2023, 10:18
Postat de concret pe 05 Iunie 2023, 02:22

"Inteligentule", ce nu stii tu in ecuatia asta e ca acel stadion din Ghencea e administrat de MApN prin intermediul CSA si mai mult decat atat, e pe terenul unei unitati militare. Si mai mult decat atat, CSA are litigii pe rol cu nea gigi, idolul tau.

Extraordinar...CSA are litigii cu Becali.Pai ce stadionul este facut din banii CSA sau ai MAN.O sa vina vremea cand Talpan si burtosii de la CSA o sa dea socotela pentru gestionarea banului public.Sunt sigur de asta.Au mai fost smecheri care se credeau de neatins,Voiculescu, Nastase, Mazare,Copos,Becali,si care au ajuns la puscarie.

Sarcastique
Sarcastique  •  05 Iunie 2023, 06:45

singura echipa (cu pretentii) care n are stadion . ca sa intelegeti , cu patron privat , madam geambazi , dar cu stadion din bani publici . pleasca pt cioban , si pt gigisti:))).

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close