FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FCSB - CFR Cluj în Giulești? Ce spune Victor Angelescu despre propunerea lui Becali: „Nu e stadionul meu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2022 12:35 / Actualizat miercuri, 04 mai 2022 12:53

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a comentat ideea vehiculată marți de Gigi Becali, care a spus că FCSB – CFR Cluj s-ar putea juca pe Giulești, dacă fanii Rapidului sunt de acord.

Finanțatorul giuleștenilor spune, la fel ca Liviu Ungurean, liderul fanilor rapidiști, că decizia aparține Clubului Sportiv Rapid, care administrează stadionul. 

Mitică vulgar: „Conducători de rahat, mânca-v-aș gura voastră!” » Enervat de problema apărută în lupta la titlu
LUPTA LA TITLU
Mitică vulgar: „Conducători de rahat, mânca-v-aș gura voastră!” » Enervat de problema apărută în lupta la titlu

Victor Angelescu, după ce Becali a propus „finala” de titlu cu CFR Cluj pe Giulești

„Nu vreau să comentez prea mult. După cum știți, stadionul este la Ministerul Transporturilor. Este al Clubului Sportiv Rapid. Sunt niște chestii legale, dânsul poate să facă cerere.

Personal, mi se pare incredibil că nu poate juca în Ghencea. Nu ține de mine, nu am ce să spun. Nu știu. E o chestie între suporteri. Nu sunt eu proprietarul stadionului.

Cred că e ceva între liderii galeriilor. Se știe foarte bine relația dintre cluburi și dintre suporteri. Nu cred că ar fi benefic. Nici nu cred că cei de la FCSB iau în considerare să joace un meci cu titlul pe masă în Giulești. 

Există un stadion unde suporterii respectivi (n.r- ai FCSB) au fost atâția ani și au avut bucurii. Nu pot să înțeleg de ce nu joacă acolo”, a spus Victor Angelescu, patronul Rapid.

Gigi Becali, derapaj rasist la adresa rapidiștilor: „Țigani, țigani, dar civilizați”

Cel mai important meci din campionatul România nu se poate juca la Buzău, pe un stadion vechi. Am băgat sute de milioane de euro în stadioane. Mă gândeam, nu vreau să supăr, să vorbesc cu Mustață (n.r- liderul galeriei FCSB), iar el să discute cu șefii de galerie de la Rapid ca să jucăm pe Rapid. Dacă ei se înțeleg, nu e niciun fel de problemă. De fapt, fanii Rapidului au dușmănie cu Dinamo. Rapidiștii au o galerie așa cum sunt ei. Țigani, țigani, dar sunt civilizați oamenii. 

Mă gândesc să vorbească fanii noștri cu ei și să încercăm asta. Giuleștenii pot arăta că vor spectacol fotbalistic, repară o anomalie. Dar mai întâi să se înțeleagă galeriile și după aceea vedem. Ce-i interesează pe ei dacă vom câștiga campionatul? Să se înțeleagă galeriile. Să nu se spună că Becali vrea în Giulești. Și promitem că nu facem sărbătoarea acolo, o mutăm
- Gigi Becali, astăzi, la Pro Arena

VIDEO Adrian Senin a fost aproape de Rapid: „Mircea Lucescu m-a vrut, dar s-au cerut prea mulți bani”

Citește și:

Adrian Mutu, ales „Antrenorul lunii aprilie”! Cum arată voturile + Reacția lui: „Nu trebuie să ne oprim aici”

EXCLUSIV Liderul galeriei Rapidului, după ce Becali a propus finala cu CFR Cluj pe Giulești: „Nu ne opunem”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
ucluj2011
ucluj2011  •  05 Mai 2022, 08:19
Postat de luciann pe 04 Mai 2022, 16:11

E vrajeala sa le arate pisica celor de la CSA, nu se duc acolo nici daca-i invita gratis! Oricum n-are rost toata discutia, nici in Ghencea nu se poate (chiar daca i-ar lasa), e prea mare riscul...sudistii atata astepata sa intrerupa meciul!:)))

Exact!!! Becali a aruncat o pastilă la mișto , iar ziarele și posturile TV fac o telenovelă din asta și dau telefoane peste tot să întrebe ce părere au de acest scenariu! Dar posturile TV și ziarele au audiență și își fac trafic cu asta! Ei nu pierd nici o ocazie să dezvolte o gogoriță de a lui Becali și să o transforme în mare știre... mare bombă.

luciann
luciann  •  04 Mai 2022, 18:45
Postat de fcsarbitri pe 04 Mai 2022, 17:52

el e un baietel din lemn,mesterit de geppetto si cu numele de pinocchio.

Pinocchio e tac-tu, care te-a procreat si nu te-a educat!:))) Latri_aceleasi prostii pe aici fara sa pui vreo dovada!:)))

fcsarbitri
fcsarbitri  •  04 Mai 2022, 17:52
Postat de gigi.gheorghe pe 04 Mai 2022, 16:29

Si tu ce esti?

el e un baietel din lemn,mesterit de geppetto si cu numele de pinocchio.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează