FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pe ce stadion vrea să joace FCSB în 2022: „Nu trebuie făcute mizerii”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 11:22 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 13:20

FCSB ia în calcul să plece de pe Arena Națională și ar vrea să joace pe noul stadion „Arcul de Triumf”.

Din 2022, FCSB ar putea să își schimbe „casa”. După ce i-a fost blocat accesul pe noul stadion Steaua, echipa roș-albastră ar putea să evolueze pe un alt stadion făcut din bani publici pentru EURO 2020, „Arcul de Triumf”.

Rapid, „acasă” pe Arena Națională?! Câte bilete au cumpărat fanii pentru meciul cu FCSB + anunțul făcut înainte de derby
FCSB - RAPID
Rapid, „acasă” pe Arena Națională?! Câte bilete au cumpărat fanii pentru meciul cu FCSB + anunțul făcut înainte de derby

FCSB vrea să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca formația roș-albastră să joace pe stadionul destinat rugby-ului.

„Va fi deschis pentru închiriere în 2022 și pentru fotbal. Păi cine ar putea să îl închirieze? Federaţia de Badminton nu ştiu dacă e foarte dispusă să îl închirieze. 

Nici măcar nu mă gândesc să nu fie casa rugby-ului. Doar că rugby-ul poate trăi şi din banii de la fotbal, când nu are acţiune. Nu trebuie făcute mizerii, cum s-au făcut în Ghencea”, a spus MM Stoica la TV Telekom Sport.

Caracteristici stadion „Arcul de Triumf” 

  • locuri: 8.207
  • pe lângă terenul de rugby, complexul va mai cuprinde: spații urbane exterioare, parcare subterană, centru pentru recuperarea sportivilor cu camera hiperbară pentru terapie oxigen, aparatură medicală specifică de recuperare, piscină, saună, sală de conferință și zonă VIP
  • Costul lucrărilor este de 24 de milioane de euro.

Și Dinamo vrea pe „Arcul de Triumf”

Și Dinamo își dorește să joace pe Arcul de Triumf începând cu anul următor. 

„În primăvară urmează să fie demolat stadionul nostru. Momentan, nu e nimic sigur referitor la arena pe care vom putea evolua. Pot să vă spun că am purtat discuții pentru Arcul de Triumf, avem documentația pregătită.

Așteptăm ca situația juridică a acestui stadion să fie rezolvată pentru a putea fi inclus in circuitul public”, a declarat în noiembrie Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, pentru canalul de YouTube „Radio Dinamo 1948”.

VIDEO Derby în Liga 1: Totul despre FCSB - Rapid

Citește și: 

FCSB - Rapid e condus de arbitrul anti-FCSB! 5 greșeli grave contra roș-albaștrilor

N-a dat un randament deosebit, dar l-a cucerit pe Gigi Becali » Cine este ultimul intrat pe lista favoriţilor patronului de la FCSB: „Am câștigat toate meciurile cu el pe teren”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
cornelconasu
cornelconasu  •  16 Decembrie 2021, 11:26

Nu înțeleg ce ar căuta fcsb de la periferia de sud a Bucureștiului tocmai în nord când are variante de joc mai aproape, pe stadioane ca Progresul sau Rocar ?!

valentindragobete
valentindragobete  •  15 Decembrie 2021, 19:56

Cu stirea asta iar le-a stricat jijica Crăciunul la prosti

adriann_
adriann_  •  15 Decembrie 2021, 16:58

Ciobanul are in continuare mentalitate infractionala si vrea sa profite de necazul rugbistilor pentru a-si rezolva problema stadionului pe banii statului adica ai nostri ai contibuabililor. In realitate, Romania are o traditie uriasa in rugby si acest sport merita sprijinit, in vreme ce fantezia bercenara a unui individ condamnat definitiv atat pentru infractiuni economice cat si pentru fapte comise cu violenta este fix problema lui. FCSB este fix facerea lui privata, cum ii place sa explice de cate ori are ocazia. La cati spectatori are fcsb nu vad ce-l impiedica pe becali sa mai puna o tribuna metalica la baza din Berceni si sa joace cu "stadionul plin"...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează