FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

Rapid, „acasă” pe Arena Națională?! Câte bilete au cumpărat fanii pentru meciul cu FCSB + anunțul făcut înainte de derby

Fanii Rapidului vor să facă o atmosferă de vis la derby-ul cu FCSB
Fanii Rapidului vor să facă o atmosferă de vis la derby-ul cu FCSB

Articol de , - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 07:55 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 09:52

Suporterii rapidiștii au cumpărat toate cele 6.000 de bilete destinate galeriei la derby-ul cu FCSB. Ei mizează că vor fi în jur de 15.000 și că vor domina Arena Națională. 

Atmosfera la derby-ul de pe Arena Națională va fi una electrizantă, deja fiind vândute 20.000 de bilete pentru meciul din această seară.

FCSB - RAPID. Ce a cerut în direct la TV Gigi Becali, înaintea duelului arbitrat de Istvan Kovacs
FCSB - RAPID
FCSB - RAPID. Ce a cerut în direct la TV Gigi Becali, înaintea duelului arbitrat de Istvan Kovacs

Fanii Rapidului vor veni în număr mare

Una dintre cele două înfrângeri ale celor de la FCSB în acest campionat a fost chiar în fața Rapidului, în tur, 1-0, când Vinicius a deviat mingea în propria poartă. Iar acum giuleștenii, revigorați după succesul cu FC Argeș, vor să repete isprava și să învingă din nou echipa lui Toni Petrea. 

De data aceasta, misiunea va fi mai dificilă. Roș-albaștrii au mers perfect de la revenirea lui Petrea, având 4 victorii din 4, în timp ce giuleștenii au reușit să întrerupă seria neagră de 3 meciuri fără victorie abia etapa trecută, prin victoria din fața piteștenilor.

Echipa lui Mihai Iosif nu traversează aceeași perioadă foarte bună de la începutul sezonului, când, din postură de nou-promovată, uimea Liga 1. Acum, derby-ul din această etapă arată mai dezechilibrat, cel puțin pe hârtie, motiv care i-a determinat pe suporterii Rapidului să se mobilizeze pentru a le fi alături favoriților, în încercarea de a obține iar un rezultat pozitiv.

Deși galeriei oaspete i s-a acordat un număr de 6.000 de bilete, giuleștenii așteaptă să fie mult mai mulți pe stadion.

„Nu suntem un club oarecare!"

Suporterii Rapidului au pregătit iar un spectacol special și seră că vor face și de această dată diferența și în acest nou derby.  

„S-a văzut că la meciul cu FC Argeș, dacă le-am fost alături, și-au revenit. Sperăm să-i ajutăm și acum, cu FCSB. Să câștigăm, pentru că noi suntem Rapid!", spun fanii. 

Chiar dacă obiectivul, în Grant, este rămânerea în Liga 1, suporterii visează la mai mult:  „Noi vrem ca echipa să rămână acolo, sus, pe locurile de play-off. Chiar dacă suntem o nou-promovată, nu suntem orice echipă, suntem Rapid și avem o tradiție care ne obligă să facem performanță. Băieții au jucat altfel în meciul cu Argeș, s-a văzut că prezența noastră i-a ajutat. 

Mulți dintre noi au achiziționat bilete la tribunele 1 și 2, mizăm că vom fi 15.000 de suporteri rapidiști la meci. Vrem să dominăm stadionul, ca de fiecare dată. Suntem mereu lângă băieți, îi încurajăm de fiecare dată. Suntem o familie și sperăm ca prezența noastră să-i ajute în meciul cu FCSB, care este un meci special pentru noi". 

27.817este numărul maxim de spectatori care pot asista la meciul de azi

Rapid, serie neagră fără fani

Rapid nu s-a mai bucurat de susținerea galeriei începând cu meciul în fața CFR-ului, când galeria giuleșteană s-a decis să boicoteze meciurile favoriților din cauza restricțiilor impuse pe stadioane. 

Chiar dacă au reușit să învingă campioana, giuleștenii au resimțit mai apoi lipsa fanilor. Au obținut doar 7 puncte în 6 meciuri, interval în care au reușit s-o bată doar pe Academica Clinceni, ultima clasată, chiar dacă au întâlnit o singură echipă din prima jumătate a clasamentului, și anume Farul. Mai mult, aceștia au fost eliminați și din Cupa României, de către Poli Timișoara. 

Ne bazăm pe suporteri. Sunt sigur că vor fi și de această dată la înălțime. Va fi un meci greu, avem mulți jucători accidentați
- Mihai Iosif, antrenor Rapid

O victorie tur-retur cu FCSB înseamnă doar 6 puncte. Va fi un meci dificil, adversarii au o echipă bună, cu jucători talentați. Noi vrem să ne facem jocul și să luăm cele 3 puncte
- Cristian Săpunaru, fundaș Rapid

VIDEO Derby în Liga 1: Totul despre FCSB - Rapid

Citește și: 

FCSB - Rapid e condus de arbitrul anti-FCSB! 5 greșeli grave contra roș-albaștrilor

Burleanu, răspuns ironic către FCSB după întrebarea reporterului GSP: „Așa ar avea o șansă la titlu”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
paolo15
paolo15  •  15 Decembrie 2021, 17:09
Postat de visiniujohn pe 15 Decembrie 2021, 15:31

RAPID BUCURESTI !!! Diseara te vom sustine ca de fiecare data !

Vorbeste cu Bocciu, s-a schimbat planul.

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  15 Decembrie 2021, 15:36
Postat de razec001 pe 15 Decembrie 2021, 15:34

***

La productia de lana nu.Poate doar australienii sa domine...

razec001
razec001  •  15 Decembrie 2021, 15:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează