FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

EXCLUSIV Interes uriaș pentru FCSB - Rapid » S-au vândut aproape toate biletele

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2021 22:03 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 22:03

FCSB și Rapid vor juca miercuri, de la 20:30, în derby-ul etapei a 20-a din Liga 1.

  • FCSB – Rapid va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look+, DigiSport și TV Telekom Sport.

Partida se va disputa pe Arena Națională, iar interesul pentru ultimul meci tare din Liga 1 în 2021 este unul uriaș, iar fanii vor fi prezenți într-un număr impresionant.

N-a dat un randament deosebit, dar l-a cucerit pe Gigi Becali » Cine este ultimul intrat pe lista favoriţilor patronului de la FCSB: „Am câștigat toate meciurile cu el pe teren”
FCSB
N-a dat un randament deosebit, dar l-a cucerit pe Gigi Becali » Cine este ultimul intrat pe lista favoriţilor patronului de la FCSB: „Am câștigat toate meciurile cu el pe teren”

Interes uriaș pentru FCSB – Rapid: s-au dat 20.000 de bilete

Fanii celor două echipe profită de relaxarea măsurilor împotriva răspândirii coronavirsului și vor veni în număr mare la meci. Până la această oră s-au vândut 20.000 de bilete, din informațiile Gazetei Sporturilor, astfel că se anunță o atmosferă spectaculoasă pe cel mai mare stadion din țară.

Fanii au putut cumpăra bilete online, de pe site-ul bilete-fcsb.ro, dar și de la casele de tichete de la Arena Națională. Bilete vor putea fi cumpărate și în ziua meciului, până la ora 20:30.

Cine poate asista la FCSB – Rapid

La meciul dintre FCSB și Rapid vor putea asista spectatori în limita a 50% din capacitatea stadionului, conform ultimelor modificări ale protocolului medical. Adică un număr aproximativ de 27.800 de persoane.

Pentru a asista la meci, fanii trebuie să fie ori vaccinați împotriva COVID-19 cu schema completă și să fi trecut 10 zile de la acel moment, ori să prezinte dovada că se află în în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu COVID-19.

Prețuri bilete FCSB – Rapid

  • Peluză - 20 lei
  • Tribuna 2 - 35 lei
  • VIP 3 - 50 lei
  • VIP 2 - 75 lei
  • VIP 1 - 100 lei

Gigi Becali vrea „fotbal ca în Europa” la FCSB - Rapid 

„Ei vor fi foarte agresivi, rog arbitrul să-și facă datoria. Vreau să jucăm fotbal ca în Europa, nu vreau lupte greco-romane, cotonogeală”, a spus Becali la Pro X.  

Ulterior, latifundiarul a amintit de partida din tur, câștigată de alb-vișinii cu 1-0 grație unui autogol al lui Paulo Vinicius: „Trebuie să câștigăm jocul ăsta neapărat. Jocul trecut nu-l consider pierdut. Am controlat jocul, sper să controlăm și acum și de data asta să și marcăm”. 

Istvan Kovacs arbitrează FCSB - Rapid

CCA l-a ales pe Istvan Kovacs (37 de ani) să conducă derby-ul FCSB - Rapid. „Centralul” din Carei va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Mihai Marica, în vreme ce rezerva sa va fi Iulian Călin.

La începutul acestui an, Kovacs a fost acuzat dur de Gigi Becali, patronul FCSB, că nu a dictat un henț împotriva lui CFR Cluj și că a „inventat un 11 metri” contra echipei sale la meciul direct cu ardelenii. Latifundiarul a contestat și decizia lui Kovacs de a dicta penalty împotriva FCSB-ului în meciul dintre Viitorul și FCSB din ianuarie, scor 2-2.

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre FCSB - Rapid

Citește și: 

Mihai Stoica e sigur: „Deja e pus selecționer! Așa am auzit”

Burleanu, răspuns ironic către FCSB după întrebarea reporterului GSP: „Așa ar avea o șansă la titlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
jabs
jabs  •  15 Decembrie 2021, 09:46
Postat de Claude SH pe 15 Decembrie 2021, 08:13

Cum ar fi o reeditare a tribunei de la meciul cu Manchester City :)))

Scorul conteaza...coregrafia e degeaba...

sexilianul
sexilianul  •  15 Decembrie 2021, 09:41

ma surprinde ca gsp nu a dat lista cu aia sapte care vor sabota......

189254898748309
Claude SH  •  15 Decembrie 2021, 08:16
Postat de gojgaru pe 14 Decembrie 2021, 22:40

De ce nu se joaca in Ghencea?

Fiindcă nu joaca Steaua, ci alta echipa. Dacă juca Steaua, e evident ca se juca în Ghencea, iar jucătorii erau roș-albaștrii. Așa se joaca în chirie, pe unde se apuca Giurgiu, Buzău, Pitești iar pe Arena când e voie :)) în spiritul patronului care își conduce ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează