FOTBAL  »  Superliga  »  SELECȚIONER

Mihai Stoica e sigur: „Deja e pus selecționer! Așa am auzit”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2021 20:10 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 20:26

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre situația lui Dan Petrescu (53 de ani), care este dorit de FRF ca selecționer.

Răzvan Burleanu, președintele federației, a spus azi că Dan Petrescu este singura variantă de posibil selecționer luată în calcul până pe 20 decembrie.

După declarația lui Burleanu, MM Stoica a precizat că este sigur că antrenorul lui CFR Cluj va accepta oferta, deși acesta va da un răspuns oficial pe 19 decembrie.

A „scăpat” pe net poza care poate lămuri situația de la „națională”: „Fostul și viitorul selecționer”
SELECȚIONER
A „scăpat” pe net poza care poate lămuri situația de la „națională”: „Fostul și viitorul selecționer”

Mihai Stoica e sigur: „Petrescu a pus la națională! Așa am auzit”

„Se aude că e pus deja. E clar că FRF nu va plăti clauza. Dacă Varga le zicea să plătească, ei nu se mai duceau să discute.  Deci, dacă s-au dus înseamnă că deja s-au înțeles. Ştiau ceva când s-au dus. Probabil că Petrescu are nevoie să stea mai liniştit. 

Petrescu e pus! Aşa am auzit eu. Aşteptăm data de 20 şi vedem. O supoziţie e că CFR nu e mulţumită de Dan Petrescu dacă îl lasă să plece pe gratis. Ce, suntem aşa buni români acum şi îl lasăm să plece gratis?”, a spus MM Stoica, potrivit Telekom Sport.

După cum ați aflat, am discutat, pe 2 decembrie, cu Dan Petrescu, la Cluj, după ce cu o zi înainte am avut o întâlnire cu patronul clubului CFR Cluj. A fost o întâlnire foarte bună. Am discutat despre disponibilitate, lot, viziune și calendarul naționalei.

Ca să concluzionez, spun că până pe 20 decembrie 2021 singura variantă cu care lucrăm este Dan Petrescu. Nu a existat o ofertă financiară, ci doar o propunere de a sprijini naționala pentru calificarea la următorul turneu final. Dan Petrescu vrea să sprijine naționala, dar l-am înțeles în ceea ce privește discuția pe care trebuie să o aibă cu conducerea clubului. Până pe 20 decembrie, acesta este singurul scenariu cu care lucrăm. Nu am discutat despre contract
 – Răzvan Burleanu, președintele FRF

VIDEO Răzvan Burleanu, anunț categoric: „Până pe 20 decembrie 2021 singura variantă de selecționer cu care lucrăm este Dan Petrescu”

Citește și: 

Ce ar însemna numirea lui Dan Petrescu ca selecționer » Avantajele și dezavantajele „Bursucului”

Burleanu, răspuns ironic către FCSB după întrebarea reporterului GSP: „Așa ar avea o șansă la titlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
doriansky
doriansky  •  15 Decembrie 2021, 09:49

Michele baga fitile pe-aci, ca sa justifice cumva contractul frumos pe care-l are cu telekom, si sa-i faca sa regrete pe cei de la digi ca nu l-au mai luat ei. Avea scoala in el michele si inainte sa faca bulau, da' dupa ce-a iesit de-acolo se vede clar ca-i muuult mai shkolit!!!

petrucj
petrucj  •  15 Decembrie 2021, 09:03
Postat de Calin Florea pe 15 Decembrie 2021, 05:33

Burleanu nu va plăti pentru Petrescu dar împreuna cu arbitrii va da campionatul Cfrului !!!!!… la schimb: Petrescu / Campionatul 2020-2021 !!!!

Domle campionatul 2020/2021 s-a incheiat in iulie. Ce prostii aberezi? Sa inteleg a il de la CFR si il da tot CFR-ului. Debitezi niste ineptii...

189254898748309
Claude SH  •  15 Decembrie 2021, 08:06
Postat de Calin Florea pe 15 Decembrie 2021, 05:33

Burleanu nu va plăti pentru Petrescu dar împreuna cu arbitrii va da campionatul Cfrului !!!!!… la schimb: Petrescu / Campionatul 2020-2021 !!!!

Campionatul acesta e ca și luat. Nu mai trebuie sa facă nimeni nimic. Doar jucătorii sa joace și sa facă un având mai mare. Cred ca dacă după înjumătățire vor fi 6 puncte între primele doua locuri, va fi extrem de greu pentru CFR sa fie detronată

Vezi toate comentariile (14)
Comentează