FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

FOTO A „scăpat” pe net poza care poate lămuri situația de la „națională”: „Fostul și viitorul selecționer”

Vali Petrescu, fratele antrenorului de la CFR Cluj, a postat o imagine în care apare alături de Dan și de Mirel Rădoi. Dă de înțeles că „Bursucul” ar accepta oferta FRF și că va deveni selecționer.
Vali Petrescu, fratele antrenorului de la CFR Cluj, a postat o imagine în care apare alături de Dan și de Mirel Rădoi. Dă de înțeles că „Bursucul” ar accepta oferta FRF și că va deveni selecționer.

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2021 21:35 / Actualizat duminica, 12 decembrie 2021 21:39

Vali Petrescu, fratele antrenorului de la CFR Cluj, a postat o imagine în care apare alături de Dan și de Mirel Rădoi. Dă de înțeles că „Bursucul” ar fi accepta deja oferta FRF: „Fostul și viitorul selecționer”. 

Dan Petrescu este încă așteptat să preia postul de selecționer al României. Antrenorul campioanei a discutat cu Răzvan Burleanu și cu Mihai Stoichiță, dar a amânat un răspuns final pentru data de 20 decembrie, după ultima etapă din anul 2021. 

Mirel Rădoi și Dan Petrescu, „fostul și viitorul selecționer”

Vali Petrescu, fratele tehnicianului campioanei, oferă ceea ce ar putea fi indiciul decisiv. A postat pe facebook o imagine în care apare alături de Mirel Rădoi și de Dan Petrescu. Descrierea fotografiei este: „Fostul și viitorul selecționer”, semn că  ar avea o confirmare chiar de la sursă că fratele lui a acceptat oferta de la Casa Fotbalului!

A „scăpat” pe net poza care poate lămuri situația de la „națională”: „Fostul și viitorul selecționer”
FOTO: Facebook @Vali Petrescu

Mihai Stoichiță: „Anunțăm selecționerul pe 20 decembrie”

Mihai Stoichiță (67 de ani), directorul Comisiei Tehnice de la FRF, spune că numele noului selecționer va fi anunțat până pe 20 decembrie. Dan Petrescu și Adrian Mutu sunt cele două variante ale federalilor.

„Aveți răbdare, nu rămânem fără selecționer, stați liniștiți! S-ar putea să fie după tragerea la sorți (pentru Nations League, din 16 decembrie), în orice caz, până în data de 20 o să avem selecționer, nu are sens să discutăm acum.

Propunerile au fost făcute în cadrul comisiei tehnice acum ceva vreme și ați văzut cu cine s-a discutat, nu e un secret. Aștept toate răspunsurile, da”, a declarat Mihai Stoichiță, în dialogul purtat cu presa sâmbătă.

Citește și alte știri despre echipa națională: 

EXCLUSIV Comitetul Executiv e Burleanu! Negocierile cu Lucescu, Hagi și Petrescu, peste capul CEx

La finalul mandatului de selecționer, Mirel Rădoi a trimis o scrisoare deschisă: „«Tricolorilor», nu lăsați pe nimeni să vă spună că n-aveți valoare!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
mishu_74
mishu_74  •  13 Decembrie 2021, 14:45

informatii pe surse, verificate. foarte tare :)))) eu am o poza cu Iliescu, de pe cand era prim secretar in Timis. am s-o pun pe fb si o sa scriu sub ea '' fostul viitor selectioner''. hai ca v-am ajutat de inca un articol, cu stiri pe surse, nu? :))))

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  13 Decembrie 2021, 05:18

sa nu care cumva fostul si viitorul selectioner sa fie unu si acelasi!

mateiserban
mateiserban  •  13 Decembrie 2021, 01:34
Postat de cfrinho pe 13 Decembrie 2021, 01:11

Sa speram ca scapam de el. Daca vine Adi Mutu la CFR va fi chiar foarte bine.

Nu esti normal Mutu e prost, dupa vorba si fata se cunoaste

Vezi toate comentariile (10)
Comentează