FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Comitetul Executiv e Burleanu! Negocierile cu Lucescu, Hagi și Petrescu, peste capul CEx

Comitetul Executiv al FRF urmează să-l împuternicească pe Răzvan Burleanu să negocieze contractul cu noul selecționer al echipei naționale, după ce președintele Federației a discutat deja cu 3 candidați!
Comitetul Executiv al FRF urmează să-l împuternicească pe Răzvan Burleanu să negocieze contractul cu noul selecționer al echipei naționale, după ce președintele Federației a discutat deja cu 3 candidați!

Articol de - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 17:15 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 17:35

Comitetul Executiv al FRF urmează să-l împuternicească pe Răzvan Burleanu să negocieze contractul cu noul selecționer al echipei naționale, după ce președintele Federației a discutat deja cu 3 candidați! CEx-ul de la jumătatea lunii reprezintă doar o simplă formalitate pentru Burleanu.

Federația a trecut pe ordinea de zi a ședinței CEx de pe 14 decembrie și „împuternicirea președintelui FRF pentru a negocia contractul cu viitorul selectioner”

La finalul mandatului de selecționer, Mirel Rădoi a trimis o scrisoare deschisă: „«Tricolorilor», nu lăsați pe nimeni să vă spună că n-aveți valoare!”
ROMÂNIA
La finalul mandatului de selecționer, Mirel Rădoi a trimis o scrisoare deschisă: „«Tricolorilor», nu lăsați pe nimeni să vă spună că n-aveți valoare!”

Comitetul Executiv nu-l încurcă pe Burleanu

Împuternicirea lui Burleanu are loc, așadar, abia după ce șeful FRF a negociat deja cu Hagi, cu Răzvan Lucescu și cu Dan Petrescu, tratative care au devenit publice. 

De la întâlnirea cu Lucescu a existat o fotografie, Hagi și Petrescu au admis ei că au negociat cu președintele FRF. 

Comportamentul lui Burleanu constituie încă o dovadă că el consideră votul din Comitetul Executiv o simplă formalitate: obține aproape de fiecare dată unanimitate la votarea în comitetul care funcționează ca un fel de guvern al fotbalului. În practică, e de decor.

Gabi Balint știe cine va fi noul selecționer: „Mutu e instalat de multă vreme”

Gabi Balint este convins că Dan Petrescu nu va putea pleca de la CFR Cluj și că Adrian Mutu va deveni noul selecționer al „tricolorilor”.

„Nu e clar răspunsul? Ce așteptăm atât? Când domnul Stoichiță a spus că Federația nu plătește clauza, când domnul Varga a spus că Dan Petrescu rămâne? Federația nu vrea să strice relațiile cu CFR, asta e problema, pentru că bani are.

Nu înțeleg ce răspuns așteptăm. Pentru Dan Petrescu e bine că mai poate forța mâna patronului de la CFR, să-i mai aducă jucători, să-i garanteze că nu vor mai fi probleme cu banii.

Mutu e instalat acolo deja de multă vreme. Mutu a fost în Ungaria să vadă condițiile de la Kisvarda, însă nu semnează. Mai e și o variantă cu Edi Iordănescu, dar Stoichiță nu e de acord, pentru că-l vrea pe Mutu”, a declarat Balint în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Jurnalistul GSP Adrian Florea, sceptic față de abilitățile lui Mutu la echipa națională: „Pe ce considerente să vină el acolo?”

Citește mai multe știri de actualitate:

Gaz Metan - FCSB, „jucat” dinainte? Situație nemaivăzută în Liga 1!

Concurență pentru Becali » Nicolae Păun, dorit şi de o echipă din străinătate

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
126274606358117
Tony Bryder  •  11 Decembrie 2021, 18:12

BOLONI PITURCA SAU EDI NU VREEEM PE MUTU CLAR DESTUL DE CLAR

103200988459431
Petrescu Eugen  •  11 Decembrie 2021, 17:53

Pai ce Comitet Executiv mai e si ala? Inexistent de zici ca Burleanu e dictator la FRF sau Comitetul Executiv e de pomana acolo fara nici un rost.

103200988459431
Petrescu Eugen  •  11 Decembrie 2021, 17:49

Dati-l mai afara! Asta cauta un selectioner care sa aduca bani de acasa ca sa antreneze nationala, iar banul sa-i ramana lui. Al doare in basca de nationala. FRF-ul e din ce in ce mai sarac cu el. Sub orice critica.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează