FOTBAL  »  NATIONALA  »  VACCINARE

Anunț major al lui Răzvan Burleanu » Data la care fanii ar putea reveni pe stadioane + 5 cluburi cu procentaj 100% de vaccinare

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a oferit informații cu privire la gradul de vaccinare din fotbalul românesc.
Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a oferit informații cu privire la gradul de vaccinare din fotbalul românesc.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 18:10 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 18:10

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele FRF, a oferit informații cu privire la gradul de vaccinare din fotbalul românesc. 

Conform datelor oficiale oferite de autorități, până pe 2 noiembrie 2021, 32,81% din populația României era vaccinată împotriva Covid-19. Răzvan Burleanu a oferit date optimiste din fotbal. Nu mai puțin de 5 formații din primele 5 eșaloane sunt vaccinate în totalitate, situație similară cu lotul de arbitri pentru Liga 1. 

Burleanu anunță că vrea să schimbe formatul Cupei României: „Vom reuși să producem o satisfacție mai mare fanilor ”
FORMAT
Burleanu anunță că vrea să schimbe formatul Cupei României: „Vom reuși să producem o satisfacție mai mare fanilor ”

Răzvan Burleanu, despre campania de vaccinare din fotbalul românesc

„E o pierdere mare să nu jucăm cu spectatori. Din discuțiile cu CNSU, am obținut o fereastră. Începând din 8 noiembrie, s-ar putea permite din nou accesul spectatorilor. Fotbalul ar putea fi folosit drept un exemplu pentru vaccinare.

La nivelul administrației FRF, 95% dintre angajați sunt vaccinați. La nivelul primelor 3 eșaloane avem peste 50% dintre jucători deja vaccinați. În ceea ce privește staff-ul echipelor, vorbim de un pcocent de peste 80%, cu doze complete.

Două cluburi din Liga 2 și trei din Liga 3 au procent 100% de vaccinare, la fel ca și toți membrii staff-urilor de la loturile naționale. În rândul arbitrilor vorbim de un procent de 97,25% la nivelul primei ligi. Avem un singur arbitru nevaccinat, care se află în perioada de recuperare după infectare. În Liga 2, 94.25% dintre arbitri sunt vaccinați, iar în Liga 3 avem peste 84%.

Acesta a fost mesajul pe care l-am transmis permanent, că fotbalul poate fi un exmplu pentru celelalte sectoare. Vaccinarea reprezintă singura cale pentru a reveni la o viață cât mai aproape de normalitate”, a transmis Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă. 

Răzvan Burleanu: „Delegațiile vor putea ocupa un singur spațiu de cazare”

Noile restricții impuse pe teritoriul României au afectat din plin sportul. Cluburile s-au văzut în imposibilitatea de a caza sportivii nevaccinați, cum a fost cazul baschetbalistului american Kwame Donte Vaughn. Acesta și-a reziliat contractul cu CSM Ploiești. Răzvan Burleanu susține că această situație a fost deblocată.

„O delegație sportivă putea intra în România, dar nu se putea caza. Asta doar dacă toți cei din delegație erau toți vaccinați. Soluția de compromis care se va aplica în toate sporturile este ca delegațiile să ocupe un singur spațiu de cazare. Ne-a ocupat foarte mult timp acest demers”, a explicat președintele FRF.

VIDEO Răzvan Burleanu despre performanța lui Sheriff: „Păcat că nu sunt mai mulți moldoveni în echipă

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Încă o încercare! Favoritul să-l înlocuiască pe Stoican: „Sunt în Craiova, orice e posibil” » Mititelu speră să-l convingă de data asta

Răzvan Burleanu, anunț de ultim moment despre viitorul lui Rădoi: „Vom comunica împreună decizia”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dora
dora  •  03 Noiembrie 2021, 21:26

”Începând din 8 noiembrie, s-ar putea permite din nou accesul spectatorilor”, zice Burleanu...pun pariu cu el ca NU se va intampla acest lucru, in urmatoarele 2 saptamani !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează