SPORTURI  »  BASCHET  »  VACCINARE

Un sportiv din România a refuzat să se vaccineze și a fost dat afară de la echipă: „Din păcate, am ajuns la această soluție”

Baschebalistul american Kwame Donte Vaughn (31 de ani) a refuzat să se vaccineze împotriva Covid-19 și a rupt înțelegerea cu CSM Ploieşti.
Baschebalistul american Kwame Donte Vaughn (31 de ani) a refuzat să se vaccineze împotriva Covid-19 și a rupt înțelegerea cu CSM Ploieşti.

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 17:20 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 19:41

Baschebalistul american Kwame Donte Vaughn (31 de ani) a refuzat să se vaccineze împotriva Covid-19 și a rupt înțelegerea cu CSM Ploieşti. 

Noile măsuri impuse pe teritoriul României încep să aibă urmărită serioase în sportul românesc. Prim-divizionara CSM Ploiești a fost forțată să încheie colaborarea cu baschetbalistul Kwame Donte Vaughn, după ce acesta a refuzat să se vaccineze împotriva coronavirusului. 

Americanul nu mai putea fi introdus în programul normal al echipei, iar în deplasări nu putea fi cazat la hotel cu restul echipei. Doar persoanele care sunt vaccinate sau au trecut prin boală sunt primite, lucru semnalat încă de săptămâna trecută de GSP.ro. 

Sportiv pus pe liber din cauza nevaccinării

,,Din păcate, am fost puşi în situaţia de a ajunge la această soluţie din cauza noilor reguli impuse la nivel naţional săptămâna trecută. Vaughn nu este vaccinat şi nu doreşte să facă acest pas, situaţie în care participarea lui la mai multe activităţi ale echipei a devenit dificil de realizat sau chiar imposibilă în unele cazuri. 

De exemplu, pentru a fi prezent la antrenamente, avea nevoie de testări frecvente, iar la meciurile din deplasare nu putea intra în hoteluri sau în restaurante, caz în care era imposibil să fie prezent alături de noi. În acest context, am convenit că nu putem continua colaborarea şi am ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu acordul ambelor părţi”, a declarat Ionuţ Ivan, managerul echipei.

15,3 puncte/meciavea Kwame Donte Vaughn în acest sezon al Ligii Naționale de baschet masculin

VIDEO Ex-ministrul Eduard Novak s-a vaccinat a treia oară împotriva coronavirusului: „Nu așteptați până în ultimul moment, e un joc foarte periculos”

Citește și alte știri din sportul românesc: 

INTERVIU Patrick Ciorcirlă, directorul turneului Transylvania Open: „Suntem și vrem să rămânem pe harta WTA"

Ministrul Novak, derogare pentru islandezi la meciul cu România: „Am rezolvat în ultima secundă. Puteam pierde la «masa verde»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
1745flo
1745flo  •  03 Noiembrie 2021, 18:14
Postat de steaua1986. pe 03 Noiembrie 2021, 07:34

Discriminare in capul vostru sec!

Noroc cu voi ăștia deștepți! Vi se pregătește doza 4-a in februarie, să nu ratați cumva!

robotucigas
robotucigas  •  03 Noiembrie 2021, 11:27

Na, uite ca și alti din alte tari sunt proști. Se pare ca a stat mult lângă noi, și s-a luat. Eu nu înțeleg oameni ăștia, de ce dracu cred că-i omoară pe ei. Fac la bolnavi și bătrâni și scăpa de mulți oameni nu era nevoie sa facem la sportivi campioni și medaliați olimpici. Dar omul încă crede în scene de filme

steaua1986.
steaua1986.  •  03 Noiembrie 2021, 07:34
Postat de 1745flo pe 02 Noiembrie 2021, 22:02

O discriminare si un abuz penibil!

Discriminare in capul vostru sec!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează