FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Burleanu, răspuns ironic către FCSB după întrebarea reporterului GSP: „Așa ar avea o șansă la titlu”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de , - Publicat marti, 14 decembrie 2021 17:57 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 18:13

La finalul Comitetului Executiv al FRF, președintele Răzvan Burleanu a susținut o serie de declarații  și a răspuns ironic declarațiilor date de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

După ce a declarat că Dan Petrescu este în acest moment singura variantă pentru postul de selecționer, șeful FRF a fost întrebat de reporterul GSP despre declarațiile lui Mihai Stoica, managerul general FCSB. Acesta a fost contrariat de negocierile între FRF și CFR Cluj privind clauza lui Dan Petrescu, iar Burleanu a răspuns ironic și a explicat de ce această sumă nu va fi plătită.

A „scăpat” pe net poza care poate lămuri situația de la „națională”: „Fostul și viitorul selecționer”
SELECȚIONER
A „scăpat” pe net poza care poate lămuri situația de la „națională”: „Fostul și viitorul selecționer”

VIDEO Burleanu, ironie către FCSB: „Ar trebui să facă tot posibilul ca Petrescu să devină selecționer”

„Cred FCSB ar trebui să facă tot ce e posibil pentru ca Dan Petrescu să devină selecționer, dacă vrea să mai aibă o șansă de a câștiga titlul.

De ce nu plătim clauza? Pentru că FRF e organizație non-profit și nu depindem de un acționar. Dacă s-ar plăti o clauză de reziliere, alte proiecte ar avea de suferit. În plus, am putea influența competiția din Liga 1. Adică unul dintre cluburi ar beneficia de o sumă de bani din partea forului național și ar putea fi avantaj față de alte cluburi”, a spus Burleanu.

Dacă Federația nu plătește clauza, e o chestie puțin ciudată. Deci CFR nu vrea niciun ban? Practic, devine sponsorul Federației Române de Fotbal. Am rămas puțin confuz când am citit declarațiile, că o să anunțe pe 19 decembrie. Eu altceva nu înțeleg. De ce a trebuit să se știe neapărat că s-a discutat cu Petrescu? E lipsit de sens și de logică să mergi și să faci imagine cu un antrenor aflat sub contract
– Mihai Stoica, pe 3 decembrie

Citește și: 

Răzvan Burleanu a dezvăluit primul meci cu VAR din România: „E 100%, nu vă ascund!”

Răzvan Burleanu, anunț categoric despre alegerea selecționerului: „În acest moment, lucrăm cu o singură variantă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
rocky5
rocky5  •  15 Decembrie 2021, 15:06
Postat de jabs pe 15 Decembrie 2021, 09:43

Sa intre VAR ul,sa vezi atunci rasturnari de situatie...

Da, fcsbecali nici n-ar mai prinde playoff-ul!

jabs
jabs  •  15 Decembrie 2021, 09:43

Sa intre VAR ul,sa vezi atunci rasturnari de situatie...

markksson
markksson  •  15 Decembrie 2021, 02:40

Burleanu ori ii crede prosti pe ceilalti, ori nu prea straluceste. "Trebuie sa taiem din alta parte daca platim clauza de reziliere". Ce vraja ... totul depinde de cat ar costa un antrenor "cu totul". Si bineinteles ca a vorbit de taiat din banii juniorilor, nu din salariile lor grase!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează