FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, acuzații grave la adresa lui Istvan Kovacs și a CFR-ului: „Ați furat punctele de la FCSB! Nu e greșeală, e o mizerie”

Istvan Kovacs (36 de ani)
Istvan Kovacs (36 de ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 11:19 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 14:03

Gigi Becali (63 de ani) le aduce din nou acuzații grave lui Istvan Kovacs (36 de ani) și rivalei CFR Cluj, înainte cu o săptămână de duelul care poate decide ce echipă va fi pe primul loc la finalul sezonului regulat din Liga 1, dintre FCSB și CFR Cluj.

Finanțatorul FCSB a vorbit din nou despre greșelile de arbitraj pe care le-a făcut Istvan Kovacs împotriva roș-albaștrilor, în meciurile cu CFR Cluj și Viitorul Constanța. 

Gigi Becali: „Kovacs, tu vrei să fii hoț? Asta nu e o greșeală, e o mizerie”

„Mâna lui Camora o să o țin minte toată viață. Să pui mingea pe mâna în fața arbitrului. Păi, bă Kovacs, tu vrei să fii hoț? Stai că fac eu dreptate. Kovacs a inventat un 11 metri. Noi trebuia să câștigăm meciul. Bă Edi, tu n-ai adus niciun punct. Alea 3 puncte pe care le-ai furat cu Kovacs sunt ale lui FCSB. Omul e supus greșelii, dar când vezi o hoție, cum pune mâna pe ea. Mai inventezi un penalty, vine jucătorul lui CFR și dă în capul lui Miron și dă 11 metri pentru ei că el este Kovacs.

Mai inventează și la Constanta un 11 metri că e Mățan prea mic și tu Cristea trebuie să îți tai mâna când vine Mățan sub brațul tău. Dar la Viitorul nu vede când au făcut 11 metri, băi Kovacs. Asta nu e greșeală, e o mizerie. În cupele europene de ce nu fac așa? De ce sunt arbitrii așa buni acolo. Dacă Sergio Ramos băga mâna la minge, Kovacs se face că nu vede? Nu vă mai luați după unii care sunt împotriva mea”, a declarat Gigi Becali la Pro X

VIDEO. Edi Iordănescu, răspuns pentru Gigi Becali: „Acuză-l pe Istvan Kovacs de orice, dar nu de așa ceva!”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Gigi Becali a explodat înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Unde vă treziți? O să îi facem de râs pentru că au făcut o mizerie”

Dinamo trage tare în ultimele etape din Liga 1! Miza: 100.000 de euro

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
elgabri
elgabri  •  13 Martie 2021, 17:33
Postat de luisharcsa pe 13 Martie 2021, 15:59

De ce??? Pentru ca traim in rumunika, si astia cu bani isi permit orice. De aia.

Judecatorii stiu de ce !! Romania e o tara din lumea a 3 a !!

elgabri
elgabri  •  13 Martie 2021, 17:31

Nu exista echipa in Liga 1 care sa fi furat mai mult decat FCSB !!Restul e can can gigist

luisharcsa
luisharcsa  •  13 Martie 2021, 15:59
Postat de ionica007 pe 13 Martie 2021, 15:51

Refuz sa mai inteleg DE CE aceasta caricatura nu este tras la raspundere pentru *** pe care le varsa la orice ora din zi si din noapte, oriunde gaseste un spatiu cat de mic in care sa-i incapa emanatiile scabroase...

De ce??? Pentru ca traim in rumunika, si astia cu bani isi permit orice. De aia.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează