FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - FCSB 2

Gigi Becali a explodat înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Unde vă treziți? O să îi facem de râs pentru că au făcut o mizerie”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 10:52 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 12:03

CSA Steaua București și FCSB 2 se vor întâlni de la ora 15:00, în runda #11 din Seria a 4-a a Ligii 3, iar Gigi Becali (63) a declarat că va face tot posibilul ca echipa din Ghencea să nu promoveze în acest sezon.

Gigi Becali a criticat toată conducerea de la CSA Steaua București și a spus că a trimis jucători de la prima echipă la FCSB 2 ca echipa Armatei să nu promoveze. Latifundiarul din Pipera a mai spus că nu este de acord cu banii primiți de angajații de la CSA Steaua.

Gigi Becali: „Unde vă treziți? Ce fel de țară sunteți voi?”

„Am trimis la echipa a doua ce am putut să trimitem! Am trimis copiii, ca să fie echilibrat jocul și să se facă dreptate. Să îndrepte Dumnezeu mizeria pe care au făcut-o ei! Am trimis niște jucători ca să câștigăm meciul, ca să îi facem de râs pentru că au făcut o mizerie. Becali aduce 300 de milioane la bugetul României, a adus calificări la Europa, dar facem în Liga 3 o echipă ca să îi luăm toată munca?! Acolo e sudoarea mea, meciul de azi, din Ghencea, se joacă pe un teren făcut de mine. Un milion de euro am investit, în tribune și gazoane. Au furat sudoarea și munca, dar poate face Dumnezeu dreptate.

2020a fost anul în care s-au inaugurat tribunele construite la terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua, pe care se va disputa meciul dintre CSA Steaua și FCSB 2

Becali a bătut-o pe Chelsea. Nu vă este rușine? Unde vă treziți? Ce fel de țară sunteți voi? Ce fel de oameni sunteți voi? Dai tu un milion de euro la divizia C!? Îi dai tu lui Ogăraru cinci mii de euro, mai mult decât are ministrul Apărării?! Îi furați lui Becali munca lui și acum vreți prejudicii. Până acum Dumnezeu a făcut dreptate. I-a bătut Carmen, i-a ținut în Liga 4. Acum să îi țină și Becali în Liga 3 ca să vadă lumea rușinea și mizeria pe care au făcut-o.

E o chestiune de dreptate. Doamne, curăță mizeria asta! Să se ducă vestea cu minciuna și hoția lor. Ia uite, rămân în divizia C trei ani, patru ani. E bine, Talpane, că acum ne luptăm steliștii între noi? Să te duci la meci și să îți privești opera! Meciul ăla se joacă din cauza lui Talpan. Nu e o partidă de orgoliu. Eu n-am treabă cu o echipă de Divizia C. Eu am luat 13 milioane pe un jucător și ei iau bani de la stat. Eu am bătut Chelsea, Valencia”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: „Nu mă împac cu CSA”

Eu nu am de ce să mă împac cu ei, pentru că eu nu m-am certat cu nimeni. Să curețe ei mizeria lor! Să vină un ministru să curețe mizeria lor. A fost un ministru și le-a reproșat ce vor să facă cu Becali, să ia numele și marca. Au produs cu marca 20 de euro pe an. Ca să ia echipa asta un privat?! Marca aia Steaua este a CSA-ului, a Ministerului Apărării și poate fi cesionată doar cu 3,7 milioane de euro pe an. Dacă ia un privat echipa, trebuia să dea banii ăștia la Armată. Trebuie să o închirieze pe banii ăștia pentru că așa a evaluat-o omul pe care l-au angajat ei
Gigi Becali

VIDEO. Daniel Gherasim, despre „adevărata Steaua”: „Armata nu a desființat niciodată secția de fotbal”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Becali a decimat-o pe FCSB! Orgoliul patronului îl pune pe Toni Petrea într-o situație dificilă

Dinamo trage tare în ultimele etape din Liga 1! Miza: 100.000 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
piet
piet  •  13 Martie 2021, 20:01

***.Ai venit la echipa ca investitor dar ai fost doar creditor,echipa este din ce in ce mai slaba ,lipsita de valoare ,tot ce obtii vine pe axa lpf,frf ,justin ,stoichita,arbitraje *** =de poveste tandemul piftie-carpitoru ,nasu ,finu,etc .uitate in oglinda si ai s-al vezi pe iuda iscarioteanul! Apropo daca istvan e un hot ,tudor ,avram,petrescu,dima si alti 100 de subalterni ai lui ali-baba ce sunt?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red47army
red47army  •  13 Martie 2021, 14:46

Când au făcut manevre cu terenurile era bună armata ciobane, nu-i asa?

planetfun
planetfun  •  13 Martie 2021, 14:03
Postat de Dumitru Ciobanu pe 13 Martie 2021, 13:49

Cei drept a distrus fotbalul românesc până a făcut puscărie pentru fotbal,un distrugător credincios păcat că FRF și LIga îl lasă să facă ce vrea ,cum rămâne cu carantina când a venit din Turcia un bișnițar care nu se mai satură de bani și să facă rău la cine nu este cu el .Ăsta e Becali un arogant.Să nu uite că orice început are și sfârșit.

Bine ca l-au salvat alde corta cero, ala de la urziceni, borcea, penescu, ala de la timisoara, paskani, etc.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează