FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV De ce a mințit Gigi Becali în legătură cu noul transfer? » Iată ce scrie în contractul lui Vucur cu FCSB!

Stipe Vucur, în alb, noul transfer făcut de FCSB // FOTO: Imago
Stipe Vucur, în alb, noul transfer făcut de FCSB // FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat marti, 08 iunie 2021 11:22 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 11:54

Fundașul croat Stipe Vucur a încasat niște bani la semnătură, deși Becali a susținut că nu i-a plătit nimic. Iar salariul lunar va fi de 8.000 de euro, nu de 10.000 de euro, cum pretindea patronul.

FCSB și-a completat lotul cu un jucător ieftin, în comparație cu nivelul salarial din club. Stipe Vucur, fundașul central croat născut în Austria, va primi 8.000 de euro în fiecare lună de-a lungul sezonului următor, pe care-l va petrece în România.

Vucur beneficiază, conform unor surse din Croația, și de un bonus la semnarea contractului, 30.000 de euro. Becali a susținut că salariul apărătorului va fi de 10.000 de euro și că el nu încasează nimic din start: „Să îi plătesc bani la semnătură? Doamne, ferește! Nu accept așa ceva!".

Becali știe doar că Vucur e înalt

Croatul a jucat ultima oară în liga a treia din Germania, la Hallescher. A plecat de acolo la finalul contractului. A mai evoluat pentru Kaiserslautern și pentru Aue, în eșalonul secund, și a mai fost la Hajduk Split. Cele mai importante cluburi pe care le-a bifat în Austria, la începutul carierei, au fost Lustenau și Wacker Innsbruck.

Vucur a ajuns la FCSB recomandat mai ales de înălțimea sa, 1,95. Becali a povestit că a discutat cu Florin Vulturar, impresarul care l-a recomandat pe ex-iugoslav: „Are măcar 1,90?". „Are 1,95!". „Gata, îl iau!".

Gigi e convins că a ratat titlul fiindcă echipa lui nu a conținut suficienți jucători înalți, buni în duelurile aeriene. Croatul de 1,95m va face un cuplu defensiv cu Alexandru Crețu. Românul are cu un centimetru sub 1,90. 

32 de meciuria jucat Vucur la Hallescher în sezonul trecut din liga a treia germană. A marcat trei goluri

20.000 de euroîncasează lunar Florinel Coman, jucătorul cel mai bine plătit de la FCSB. Căpitanul Florin Tănase primește cu 3.000 de euro mai puțin și speră să plece în vara aceasta

Am semnat două contracte cu Vucur, pe al doilea îl înregistrez doar dacă sunt mulțumit de jocul lui. Dacă nu, nu, pleacă și gata! Am vrut doar să aduc jucători înalți, că nu mai suport să mai am emoții la cornere! 
-Gigi Becali, patronul FCSB  

VIDEO Becali, detalii despre ofertele primite pentru Florin Tănase și Iulian Cristea

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Agenți sub acoperire! Ies la iveală noi detalii despre situația hilară de la FCSB: cine conduce de fapt staff-ul și care e rolul lui Todoran

Cealaltă față a lui Gigi Becali: a ținut România în viață în cupele europene! FCSB a subordonat toate rivalele din țară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
tataika
tataika  •  09 Iunie 2021, 07:17
Postat de moshul.cu.sacul.plin pe 08 Iunie 2021, 14:51

Pesemne, iar o fi aruncat Jiji cu ceva mărunțiș!

Mai aveti putin, se întoarce Cortacero și va arde pe toți la buba...

talpaiadului
talpaiadului  •  08 Iunie 2021, 18:56
Postat de 21lva pe 08 Iunie 2021, 14:34

Ai dreptate. Gigi a spus adevarul si cand a zis ca jucatorul e din divizia a doua germana. Presa ne tot minte ca Hallescher ar fi in a treia divizie, dar adevarul e asa cum zice Gigi

Cei mai mari mincinosi sunt cei de la Hallescher care scriu pe site-ul oficial al echipei ca activeaza in liga a treia :)

moshul.cu.sacul.plin
moshul.cu.sacul.plin  •  08 Iunie 2021, 14:51
Postat de Gigel Borcanel pe 08 Iunie 2021, 14:42

Dă-le pace, au intrat toate conturile FCSBiste: Popescu, iosif, făget, barbă albastră și câți or mai fi. Probabil e un pic de deranj la palat.

Pesemne, iar o fi aruncat Jiji cu ceva mărunțiș!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează